Last news in Fakti

27 Декември, 2019 16:02 928 5

Русия обжалва наказанието си

  • русия-
  • наказание-
  • допинг

WADA забрани използването на името Русия, на руския национален флаг и химн по време на големи спортни събития през следващите четири години

Русия обжалва наказанието си - 1

Русия ще обжалва четиригодишното си наказание за недопускане до участие на олимпийските игри заради манипулация на допинг проби. Руската антидопингова агенция (РУСАДА) изпрати писмо, в което изразява несъгласието си от санкцията на световната антидопингова агенция (WADA). Случаят ще бъде разгледан от спортния арбитражен съд (КАС).

WADA забрани използването на името Русия, на руския национален флаг и химн по време на големи спортни събития през следващите четири години, включително Олимпиадата в Токио и Световното първенство по футбол в Катар през 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7984

    4 1 Отговор
    Какво е това wada, че да забрани името Россия! Банда хомосексуални инфантили! Дали няма да бьдат посьвевани нещо от " вежливите " хора вьв времето! И така им се пада!
  • 2 Опа

    2 1 Отговор
    Тия от уада дали няма да получат подарък парфюм "Новичок"?!?!?
  • 3 хитлер

    1 1 Отговор
    Много смели тия хора бе.Като знаят какво може Путин си представям с какво са ги заплашили америте.Интересна ще е развъзката но не вярвам тия от ВАДА да доживеят да я видят.

    Коментиран от #4

  • 4 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "хитлер":

    ВАДА си прави гаргара с руснаците, а твоя Путен само мълчи.

    Коментиран от #5

  • 5 ххх

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Пак си неук! WADA назначават и хората в RUSADA, Путин няма никакъв пръст тук.Техните хора са объркали конците,а заради това се опитват да прехвърлят отговорността на РФ. Хем те си ги назначават,хем Путин им е виновен.Схаващаш ли? Като със Скрипал. Обръщат го на политика.Ама къде толкова акъл в теб? На тебе като ти развеят бяло, синьо и червено ставаш пинчер!