Last news in Fakti

4 Януари, 2020 13:35 1 455 1

Легенда на волейбола ни: Националите ни имат шанс да се класират за Токио

  • берлин-
  • олимпийска квалификация-
  • волейбол-
  • токио 2020

Димо Тонев вярва, че с малко късмет можем и да успеем

Легенда на волейбола ни: Националите ни имат шанс да се класират за Токио - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския волейбол Димо Тонев коментира предстоящите важни мачове за националния ни отбор по волейбол. Става дума за олимпийската квалификация в Берлин, която може да ни изпрати на Олимпиадата в Токио тази година.

Съставът ни започва в понеделник с мач срещу Франция. Ден по-рано "петлите" играят със Сърбия.

"Не е лошо, че мъжете почиват през първия ден от турнира. Ще имат възможност да видят съперниците и да направят още няколко тренировки заедно. Имаме големи шансове. Ще успеем с малко късмет, какъвто ни липсваше във Варна срещу Бразилия.

Французите имат вътрешни проблеми в отбора, но се стягат за големи първенства. Сърбия са много класни. Ще е важно в какво състояние ще дойдат играчите от своите клубове.

При нас е по-сложно. Видя се, че дори с един липсващ основен волейболист имаме проблеми. Трудно го заменяме и реално ще губим шансове", заяви Тонев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И този е прекалил с ракията

    1 0 Отговор
    Нищо нека помечтае до понеделник