6 Януари, 2020 15:24 954 2

От Ботев: Неделев и Димитров остават!

  • неделев-
  • димитров-
  • караславов-
  • ботев пловдив-
  • оставане-
  • трансфери

Асен Караславов е категоричен, че двамата играчи ще продължат да носят екипа на "канарчетата"

От Ботев: Неделев и Димитров остават! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов заяви, че Тодор Неделев и Кристиан Димитров на този етап остават в клуба. Интересът към Тошко от чужбина е бил реален, но в крайна сметка ръководството е решило да не продава халфа. За бранителя за момента няма оферти. Към момента няма нови попълнения при “канарчетата”, но се работи по този въпрос. С Марко Перван и Атанас Зехиров пък ще се търси разтрогване на договорите.

“Днес в клуба се случи нещо много важно - целият треньорски екип удължи договора си с още година и половина. За момента нямаме нови попълнения, но ще имаме. Работим много сериозно по този въпрос. Засега и Неделев, и Димитров остават. Интересът към Тодор бе реален, но все още статутът не е изяснен, сами се досещате защо, и решихме, че няма да го продаваме. За Димитров няма предложения. Целта да е налагаме млади футболисти от школата. До края на седмицата ще бъдат подписани договори с трима от нашите юноши. Разговаряме с Марко Перван и Атанас Зехиров за разтрогване на договорите”, каза Караславов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    1 2 Отговор
    Тодар- обратното на острото.
  • 2 Иванчо

    0 2 Отговор
    Само като му видиш физиономията на тоя ретард и ти ставя ясно.