Last news in Fakti

7 Януари, 2020 11:27 1 168 1

Цецо Соколов: Оптимисти сме!

  • соколов-
  • волейбол-
  • българия-
  • франция-
  • олимпийска квалификация-
  • национален отбор

"Французите ни натискаха със сервис, но ние не се огънахме", смята волейболната ни звезда

Цецо Соколов: Оптимисти сме! - 1
Снимка: БГНЕС

Мъжкият волейболен национален тим на България започна със страхотна победа участието си в европейската олимпийска квалификация в германската столица Берлин. „Лъвовете“ надвиха драматично Франция с 3:2 гейма, а Цветан Соколов разкри кои са силните страни на отбора.

"Това бе един от най-добрите ни мачове. Изиграхме страхотен мач, най-вече тайбрека. Имахме ситуации, в които наистина французите натискаха много със сервис, но ние успявахме да изиграем дори и високите топки, които имахме, по най-добрия начин. Тази победа е много важна за нас", сподели Соколов след срещата.

"Нашите козове бяха сервисът и това, че направихме малко грешки в атака. Посрещането на фона на сервиса, който съперникът би, мисля, че беше много добре. Флот със скорост 120 км/ч е много тежък за посрещачите. Мислим за следващия мач, всички сме щастливи, с приповдигнат дух. Гледаме напред, оптимисти сме за това, което ни предстои. Нека да си починем и изчистим главите за срещата с Холандия. Със Сърбия изиграха мач на приливи и отливи, но всеки ден е различен", добави диагоналът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш бащицата

    5 0 Отговор
    Браво! И ние, Цецо! Винаги е хубаво когато биеш Франция. Преди 2-3години на баскетбол в евроквалификация, сега на волейбол за опимпийска квота. Успех нататък! А Пранди, кой какво ще да говори си е огромен треньор, чак се чудя за какво се занимава с нас.... Но си взе когото той иска и с този много ограничен материал победи Франция. Поздравления!