Last news in Fakti

7 Януари, 2020 12:27 1 262 0

Лоран Тили: Изиграхме най-слабия си мач

  • тили-
  • франция-
  • българия-
  • волейбол-
  • олимпийска квалификация

Треньорът на Франция бе доста разочарован след загубата от България с 3:2

Лоран Тили: Изиграхме най-слабия си мач - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Франция Лоран Тили не бе доволен от загубата от България с 2:3 в Берлин, но отрази и позитивните неща от този двубой на олимпийската квалификация в Берлин.

"Това беше мач с две лица. Имахме моменти, в които бихме начален удар много добре, а след това България. Имахме хубави моменти, но след това направихме много грешки и в атака, и на посрещане... Радвам се, че успяхме да спечелим два гейма, защото бяхме извън ритъм. Изиграхме един от най-лошите си мачове и въпреки това спечелихме два гейма. Все още сме в играта. Това е важното”, заяви Лоран Тили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА