14 Януари, 2020 12:56 1 060 1

Румънци пречат на трансфера на Али Соу

  • соу-
  • гнохере-
  • фксб-
  • трансфер-
  • ал ахли-
  • цска

Ал Ахли може да предпочете Харлем Гнохере от ФКСБ, вместо нападателя на ЦСКА

Румънци пречат на трансфера на Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА и ФКСБ се оказаха в жестока битка, която може да донесе няколко милиона евро на един от двата клуба. Медиите в Египет твърдят, че местният гранд Ал Ахли търси усилено нападател и фаворити за привличане са Али Соу от ЦСКА и Харлем Гнохере от ФКСБ, който бе спряган и за Левски.

“Да, Ал Ахли иска да ме вземе”, казва Али Соу пред изданието “Masrawy”, цитирано от eg24.news. В информацията още се казва, че първоначално Ал Ахли е предложил 3,5 млн. евро за 25-годишния нападател на червените, но после офертата е увеличена на 4 млн. евро. ЦСКА обаче настоявал да получи 5 млн. евро.

“Masrawy” допълва, че има шанс Ал Ахли да предпочете да вземе Харлем Гнохере. Агентът на френския нападател твърди пред румънското издание GSP, че 31-годишният футболист е на 80% сигурен за Ал Ахли. Единствената пречка била възрастта на играча.

“Преговорите в момента влизат в етап на договаряне на заплатата, която ще получи нападателят на ФКСБ. Нещата вървят добре”, допълват представители на Ал Ахли.

Ако сделката между ФКСБ и гранда от Кайро стане факт, то румънците ще приберат между 800 хил. и 1 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отегчен червен

    1 1 Отговор
    Хайде харизвайте го този измислен футболист някъде по-далеч от Армията .