Last news in Fakti

16 Януари, 2020 17:13 859 0

Шави: Още ми е рано за Барса

  • шави-
  • шави ернандес-
  • барселона-
  • футбол-
  • треньор-
  • ернесто валверде

Шави получи предложение от ръководството на каталунците да замени Ернесто Валверде, но на този етап отклони поканата и предпочете да се съсредоточи върху настоящия си клуб Ал-Сад от Катар

Шави: Още ми е рано за Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният футболист на Барселона Шави Ернандес призна, че все още не се чувства достатъчно подготвен да застане на треньорския пост в Барса. Шави получи предложение от ръководството на каталунците да замени Ернесто Валверде, но на този етап отклони поканата и предпочете да се съсредоточи върху настоящия си клуб Ал-Сад от Катар.

"Получих предложение от Барселона в лицето на Ерик Абидал и Оскар Грау, но не го приех, защото още ми е рано да тренирам отбор като Барселона. Но това си остава моята мечта за бъдещето", каза Чави пред "Мундо Депортиво". След отказа на Чави ръководството на Барселона назначи Кике Сетиен на мястото на Валверде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА