17 Януари, 2020 06:20 912 1

Рома излъга Парма и е на 1/4-финал за Купата на Италия (ВИДЕО)

  • рома-
  • парма-
  • купа на италия-
  • футбол

В герой за римските "вълци" на "Тардини" се превърна 23-годишният италиански нападател Лоренцо Пелегрини

Рома излъга Парма и е на 1/4-финал за Купата на Италия (ВИДЕО) - 1

Рома се класира за четвъртфиналите за Купата на Италия, след като се наложи с 2:0 при гостуването си на Парма. В герой за римските "вълци" на "Тардини" се превърна 23-годишният италиански нападател Лоренцо Пелегрини, който отбеляза и двете попадения през втората част.

Първата част завърши без попадения. В началото на втората част Пелегрини направи двойно с Никола Калинич в наказателното поле и с прецизен удар в далечния ъгъл вкара за 0:1.

В 76-ата минута Флоренци получи топката в наказателното поле и опита меко центриране. Кълбото срещна ръката на Барила и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Пелегрини, който оформи крайния резултат - 0:2.

До края на срещата домакините опитаха да върнат поне един гол, но така и не го сториха.

Така "вълците" допълниха четвъртфиналистите в надпреварата. Техен съперник в следващата фаза ще бъде шампионът Ювентус. Мачовете са съответно на 21 януари на "Алианц Стейдиъм" в Торино и на 29 януари на "Олимпико".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    0 0 Отговор
    Защо трябва с лъжи да се класира?!? Или просто драскача тук нещо не е наясно?