Last news in Fakti

17 Януари, 2020 09:22 1 554 1

Реал плаща на третодивизионен клуб за мач на "Сантяго Бернабеу"

  • реал мадрид-
  • сантяго бернабеу-
  • купата на испания-
  • саламанка

В Саламанка има и 17-хиляден стадион, но той се ползва от другия местен клуб Саламанка КФ

Реал плаща на третодивизионен клуб за мач на "Сантяго Бернабеу" - 1

От Реал Мадрид са готови да предоставят всички приходи от продажба на билети на третодивизионния клуб Унионистас от Саламанка, ако се съгласи двубоят помежду им от 1/16-финалите за Купата на Испания да се изиграе на "Сантяго Бернабеу".

Унионистас и Реал Мадрид трябва да играят на 22 януари, а от третодивизионният клуб срещат трудности с организацията, тъй като стадионът им разполага едва с 4000 места. В Саламанка има и 17-хиляден стадион, но той се ползва от другия местен клуб Саламанка КФ, но тази възможност е неприемлива, тъй като отношенията с Унионистас са много обтегнати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 REAL MADRID

    0 0 Отговор
    HASTA EL FINAL RAMOS ON REAL