Last news in Fakti

17 Януари, 2020 10:18 5 504 8

Смъртни заплахи към Новак Джокович

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Получил е смъртни заплахи за собствения си живот и за този на семейството си в социалните мрежи

Смъртни заплахи към Новак Джокович - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбската тенис звезда Новак Джокович си навлече сериозни проблеми след празненствата на триумфа в ATP Cup.

Редом с песента на Камелия "Луда по тебе", сърбите пяха и сръбска песен за Косово - "Видовдан" на Гордана Лазаревич, която вбеси посланика на Косово в България Едон Цана, определил тенисиста като "примитивен, назадничав и обикновен балкански националист и шовинист".

Оказва се обаче, че Цана не е единственият обиден и по петите на Джокович вече е и албанската мафия. Близък до сърбина призна, че той е получил смъртни заплахи за собствения си живот и за този на семейството си в социалните мрежи, които обаче засега не приема особено сериозно.

"Ноле е първокласен спортист и патриот, който не е мрази и не е обидил никого. Всичко останало са мръсни политически игри. Не го е страх и няма да позволи това да помрачи радостта и е готов за още победи", коментира източникът пред сръбските медии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    67 3 Отговор
    Новак Джокович е уважаван и обичан от почти целия свят !!!
    Почти, щото има много идиоти на които не може да се угоди, дори и да не са идиоти !!!
    Заплахи срещу него от страна на шиптърите ще бъде само в ущърб на самите шиптъри - косовци и албанци !!! Те, ако не искат цял свят да ги мрази, нека му причинят зло !!!
    Пожелавам на Новак Джокович щастие, дълголетие и уважение от всички и на всички около него !!!

    Коментиран от #3

  • 2 ффф

    43 4 Отговор
    Ноле е велик човек, земен и въпреки това на много високо ниво в спорта. Когато имаше снежни бури в страната му и много коли бяха затрупани по магистралите с бедстващи хора в тях той собственоръчно ходеще с хеликоптера си и дни наред помагаше да извозят и да спасяват тези хора. Както може да играе и печели купи за милиони, така може и да копа на полето, в същото време има хумор, за да се надсмива на мразителите си. То понеже албанците са цъфнали и освен от криминални дейности от друго не разборат, затова трябва да им се дава гласност.
  • 3 гост

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    То пък щото сега хората много ги обичат.Пълно е с вицове за албанки "чютури"
  • 4 Гост

    31 0 Отговор
    Те да не се правят на големи мъже шиптарите, че сърбите да не хванат отново а.в.т.о.м.а.т.и.т.е !Докато дойдат "платените им задокеански приятели",само на мафия ще станат!
  • 5 Пурку

    24 1 Отговор
    Бил назадничав), по-примитивни и първични жиаотни от шиптърите няма на балканите.
  • 6 живео Ноле

    23 1 Отговор
    Ноле е велик, а шиптарите са най-долното и изостанало племе на Европа и по-добре да са по-ниски от тревата шото ако не бяха лицемерните им господари от въд океана сега щяха да са в небитието, мръсна престъпна сган са тия боклуци
  • 7 Българин

    12 1 Отговор
    Те сърбите щото са много страхливи.Като гледа човек клипа - много уплашени изглеждат Джокович и компания!Да им се чуди човек, на тая шепа "народ"!Албански реотани!
  • 8 Някой

    8 1 Отговор
    Ноле е институция в спорта и човекът държава! Тия шиптъри даже ги няма в учебниците! Чакам осмата в Австралия .