Last news in Fakti

17 Януари, 2020 11:52 2 497 0

Лудогорец прибира над 1 млн. евро

  • лудогорец-
  • яцек горалски-
  • трансфер-
  • кайрат алмати

Преговорите за трансфера на Горалски са проведени в турския курорт Белек

Лудогорец прибира над 1 млн. евро - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е на финалната права по приключването на голям трансфер на Яцек Горалски в казахстанския претендент за шампионската титла Кайрат (Алмати). Според източници на БЛИЦ от клуба шампионите на България ще приберат тлъста сума, която надхвърля 1 000 000 евро.

Сумата може и да нарасне драстично при определени обстоятелства според представянето на Горалски в казахстанското първненство. Отделно Лудогорец ще прибере и немалка сума от участието на състезателя с националния отбор на Полша на Евро 2020.

Преговорите за трансфера на Горалски са проведени в турския курорт Белек, където и двата отбора са на лагер. По непотвърдена информация Горалски вече се е присъединил към новия си тим, като остава само да мине медицински изследвания.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА