Last news in Fakti

17 Януари, 2020 18:29 1 713 0

Бонучи се извинявал на феновете на Ювентус

  • бонучи-
  • фенове-
  • ювентус-
  • милан-
  • трансфер-
  • съотборници-
  • отношения-
  • обяснения

Бранителят се обяснявал за изненадващия си трансфер си в Милан

Бонучи се извинявал на феновете на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Настоящият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи е искал да изглади отношенията си с феновете на тима преди завръщането си в “Старата госпожа” пряз лятото на 2018 година.

Това твърди “Кориере дела Сера”, позовавайки се на иззети от италианската полиция телефонни записи във връзка с разследването Last Banner за изнудването на тифозите срещу клуба за билети. Както е известно, Бонучи напусна Ювентус през 2017-а, за да премине в Милан, но само година по-късно защитникът отново облече черно-белия екип. Именно с това са свързани разговорите и съобщенията между него и тартора на агитката Vikings Фабио Тринчеро.

Според изданието в началото на август 2018 г., когато Бонучи е бил на турне с Милан в САЩ, той на няколко пъти е звънял на Тринчеро, като му изпращал и съобщения в популярното мобилно приложение Whatsapp. Едно от тях гласяло: “Ще се радвам, когато се върна от Америка, да се видим, за да ви обясня истинската ситуация с напускането ми”, при което последвало отговор: “С разговори може да се изясним”.

Няколко дни по-късно Бонучи се похвалил чрез съобщение до приятелите си, че отношенията му с феновете отново са добри. Не така обаче стояли нещата с някои от съотборниците му в Ювентус след завръщането му в отбора. Бранителят признал, че Андреа Бардзали, Клаудио Маркизио и Федерико Бернардески го удостоили с “хладно посрещане”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА