Last news in Fakti

19 Януари, 2020 13:25 1 974 7

Дейна Уайт урежда реванш между Макгрегър и Нурмагомедов

  • уайт-
  • нурмагомедов-
  • макгрегър-
  • ufc-
  • реванш-
  • мма

"Най-много смисъл има да направим реванш с Хабиб, защото това ще бъде добре и за самия Конър", заяви директорът на UFC

Дейна Уайт урежда реванш между Макгрегър и Нурмагомедов - 1
Снимка: БГНЕС

Директорът на UFC Дейна Уайт говореше изцяло за реванш с Хабиб Нурмагомедов, когато бе попитан от журналисти на пресконференцията след UFC 246 за следващия двубой на Конър Макгрегър. Въпреки че феновете по-скоро очакваха приказки за бъдещ мач с Хорхе Масвидал, Уайт изглеждаше заинтересован единствено да промотира реванш с Орела.

“Масвидал е интересен, но постоянно изникват интересни и известни лица, които искат да се бият с Макгрегър. Най-много смисъл има да направим реванш с Хабиб, защото това ще бъде добре и за самия него. Масвидал дори няма титла, въпреки че Конър иска неговия колан за “най-лошо коп*ле”, това не е световна титла. Бих искал да видя и битка Масвидал - Конър, но трябва да направим това, което има най-много смисъл.

Конър - Хабиб ще бъде най-голямата битка в историята на спорта и ще подобри всички рекорди. Тя може да бъде проведена на всички най-известни арени, трябва да преценим кое ще бъде най-добре. И за двамата бойци този двубой ще бъде от огромно значение за наследството им в ММА. Да не забравяме, че Конър преди първия сблъсък имаше много проблеми в личния си живот и с контузии, така че не беше 100% готов”, каза Уайт.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    6 1 Отговор
    Как Конър заслужи този реванш??? С един уреден мач не става.Да победи масвидал и Фъргюсън, тогава ще си заслужи реванш.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Напълно си прав

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Логично, но в света на капиталищма се гледа бързата печалба и Конър, като име е вече известен продукт.

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Реваншът му се полага. Странно е, че го накараха да се мели с други. Но, ако вземе Фъргюсън да натроши тоя със смотаната фамилия дето не мога да я кажа. Яко ще обърка сметките на всички.
  • 4 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Напълно си прав":

    В света на капитализма? Ми да стои да се бие в руската федерация и после като излезе да се докаже пред света на капитализма, да го натрошат като Емиляненко.

    Коментиран от #5

  • 5 Нерво Тръпков

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Защо скачаш на РФ?! Организаторите са си направили сметките и искат двубой, преди Конър да го забравят. То не е само да биеш пенсионери в барове! Хабиб пък слуша баща си, като Господ и ще се отказва, заради него. И аз искам зрелище, но Конър по правило, ТРЯБВА да стигне до Хабиб и да мине през претендентите! Не съм политически зависим, за да давам толеранс на РФ или САЩ, но титлите не е на НИТО една от тези държави. Ако си мислиш, че живеем в комунизъм: остави си вратата на апартамента отворена, пробвай се да отидеш на лекар и зъболекар безплатно и си купи боза от 6ст.

    Коментиран от #6

  • 6 Алфа Вълкът

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Нерво Тръпков":

    Хабиби от кой взе титлите? Естествено, че Конър има право на реванш и имам предвид руската федерация по ММА - М1, предполагам, че е руска. Усещам, че Хабиби и феновете му ви е страх от втори мач между двамата. Ако е такъв шампион, да строши Макгрегър още веднъж и да се прехвърли в горната категория.
  • 7 Salevo

    0 1 Отговор
    Конър се е доказъл многократно и е негово право да има реванш срещу Хабибито.Това ще е мачът на годината.За организаторите също е ясно че няма да има по желан мач от феновете и нито един човек който да не гледа мачът и че ще събере стотици милиони приходи.