Last news in Fakti

20 Януари, 2020 20:46 3 270 13

Ново попълнение на Левски нападна Валери Симеонов

  • левски-
  • васил божков-
  • валери симеонов-
  • хазарт-
  • симеон славчев

Националът на България Симеон Слачев коментира случващото се в и около Левски

Ново попълнение на Левски нападна Валери Симеонов - 1
Снимка: БГНЕС

Новият футболист на Левски Симеон Славчев говори пред медиите. Полузащитникът на „сините“ коментира темата за новия закон, който може да доведе до финансов колапс на клуба. Той призова „долу ръцете от светинята Левски“.

„Добре минава всичко. Най-важното е, че сме здрави, няма контузия. Всичко е супер за момента. За сега в съблекалнята ми харесва какво виждам, надявам се и от другата страна да е същото. При Хубчев винаги колективът е бил на първо място. Гръбнакът на отбора се запазва“, започна Славчев.

Симеон Славчев сподели какво смята, че е нужно на „сините“, за да направят силен пролетен дял от сезона:

„Най-вече колективът и новите футболисти да се впишат добре в тактиката и изискванията на треньора. Всеки тренира на максимума на възможностите си. За последната една година се върви във възходяща линия – в структура, йерархия, организация. Нивото е европейско, за България отлично“.

Полузащитникът направи съпоставка между Спортинг Лисабон, където прекара няколко години от своята кариера, и Левски:

„Различни величини са. Доста години нямат спортни успехи, имат си големи проблеми в ръководството, даже доста големи. Мисля, че Левски се доближава откъм база, съоръжения и структура на клуба се доближава до Спортинг“.

„Какво се случва със собственика Божков е далеч от моите задължения. Всичко в клуба върви нормално. Футболистите са концентрирани върху работата. Единственото, което бих искал да кажа е долу ръцете от светинята Левски. Един човек размахва някакви проекти и иска да вкарва някакви неща. В миналото, не трябва хората да забравят, последните три години от неговото управление какви ги е свършил – как се подиграва с майките на деца с увреждания и какви абсурдни идеи е имал не само в българския, но и европейския парламент. Това не е моя работа“, коментира Славчев темата за новия закон за хазарта, който Валери Симеонов предложи.

Славчев сподели, че няма търпение да се изправи срещу ЦСКА, но трябва да се мисли стъпка по стъпка:

„Нека вървим стъпка по стъпка, имаме още един лагер да направим, още да изясним някои неща в тактика. Амбициите на Левски са винаги високи. Отборът, който виждам, е готов за подвизи. За първи път се надявам да бъда част от този мач (Левски – ЦСКА). Ще оставя сърцето, душата си, абсолютно всичко, което имам на терена за Левски. Детска мечта е да играя на „Герена“ да усещам адреналина, емоциите“.

„Както върви клуба, съвсем скоро трябва да вземем трофей. В съблекалнята всичко е спокойно, ако визирате нещата, които се тиражират по медиите, всички сме спокойни, концентрирани сме изцяло на терена, в тренировъчния процес и нищо друго не ни касае, защото то е близко до акъла, но си има закони, конституции, които няма как да бъдат нарушени“, завърши оптимистично Славчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    23 6 Отговор
    Този прост футболист ... работато му е да рита.
    За мислене не стават дори от "златните" 94

    Коментиран от #2

  • 2 Хайде, да го не приравняваме

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    с тайфа'94 и българските политици. За разлика от тях нищо непристойно не е вършил. Заглавието е подвеждащо, прочети все пак какво е казал. Нищо невярно и нищо, което да оневинява черепа.
  • 3 Последния софиянец

    13 10 Отговор
    Симеонов от майките му се размина, ама феновете ще го млатят.

    Коментиран от #7

  • 4 Левскар

    8 6 Отговор
    Череп, ти не се левскар! СВАЛЯЙ ФАНЕЛКАТА!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Селянин

    11 10 Отговор
    Ей, ритнитопковец, толкова си прост, че и топката бяга от теб!
  • 6 filo

    16 7 Отговор
    За какво отделяте време на тоя, който казва да подкрепяме лотарията на Божков, която ощетява българския данъкоплатец със стотици милиони, малка част от които му дават на него, за да говори такива глупости. Светиня е Апостола, а не говедата пасмина срам за българския футбол, закривай.
  • 7 filo

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    Дали обществото ще е съгласно някакъв Череша да го ощетява със стотици милиони, за да поддържа още малко в будна кома говеждия отбор.

    Коментиран от #9

  • 8 filo

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Събличане!
  • 9 Левски

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "filo":

    Шумкарче ,ти по -добре говори за Гриша Ганчев крадеца на ДДС и вносител на радиоактивна захар от Украйна и как стана собственик на Петрол!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ФЕН

    6 2 Отговор
    Черепа да се маха от Левски! Левски няма нужда от кървави пари! Тоя мръсник си бърше мръсната муцуна със сините фланелки!
  • 12 Питам

    4 0 Отговор
    Защо изказването на този интелигентен човек не е цитирано точно ?
  • 13 Роско

    6 1 Отговор
    Уж не искал да говори, а като тръгна да говори незнае какви ги приказва - майките с увреждания!!! А бе бони, ако хората имат едно мнение за теб, че не си от твърде най-умните, то не се обаждай за да не разсееш всякакви съмнения. Тичай там и ритай