21 Януари, 2020 12:45 1 320 1

Легенда на ЦСКА: Лудогорец е доста крачки пред Левски и ЦСКА

  • тодор янчев-
  • казахстан-
  • кайсар-
  • стойчо младенов-
  • българия-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец

Тодор Янчев следи случващото се в българския футбол

Легенда на ЦСКА: Лудогорец е доста крачки пред Левски и ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Помощникът на Стойчо Младенов в Кайсар Тодор Янчев даде интервю пред Спортал в Турция. Бившият капитан на ЦСКА говори както за футбола в Казахстан, така и за efbet Лига, която следи от чужбина.

"Благодарен съм, че имам възможност да работя с един от най-добрите специалисти в България - Стойчо Младенов. Попивам от него всяка футболна ситуация, имам амбиция и мечти да следвам треньорството, нужните лицензи си ги имам, но действам стъпка по стъпка. Ще поема по своя път, когато е рекъл Господ.

Първенството на Казахстан си има своя специфика, всяка година им е по-добра. Астана стана хегемон, благодарение на Мъри Стоилов, всяка година играят в Европа, при нас това го направи Лудогорец. В Казахстан имат право да играят шестима чужденци, другите трябва да са казахстанци.

Всички фенове на ЦСКА искаме да виждаме отбора на първо място, но в момента Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски. Тази година приятно впечатление ми прави Локомотив (Пловдив), но пак казвам, че селекцията и начинът на работа в Лудогорец е на доста високо ниво. Надявам се година след година ЦСКА да намери своя шампионски път.

ЦСКА 1948? Те следват своя път, по който тръгнаха. Догодина може би ще са в "А" група. И там има доста привърженици на ЦСКА, които избраха ЦСКА 1948 - всеки има право на избор, следим какво става в българския футбол. Мога да кажа на всички цесекари, че ги обичам. Подкрепяме ЦСКА от далечен Казахстан", сподели Янчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коравия

    4 1 Отговор
    То това,което го казва този "Спец" е ясно и на малките деца,няма как да сравняваш клуб който има бюджет за стотици милиони със клубове които си стискат кинтите.Футбол и какъвто и да е друг спорт се прави със пари.