21 Януари, 2020 13:15 5 780 13

Сексапилна футболна шефка се подигра с брака на Кристиано Роналдо и Джорджина

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • брак-
  • ирина морозюк-
  • украинка-
  • футболна шефка

"Само аз ли не вярвам в брака на Роналдо и Джорджина? За мен това е чист цирк'', пише в Инстаграм украинката Ирина Морозюк

Сексапилна футболна шефка се подигра с брака на Кристиано Роналдо и Джорджина - 1
Снимка: БГНЕС

Сексапилната Ирина Морозюк, която е президент на аматьорския футболен клуб от Украйна - Лион, не вярва в брака на Кристиано Роналдо с Джорджина Родригес. Признанието тя направи в Инстаграм стори, пише Гонг.

Шармантната Ирина е съпруга на бившия украински национал Николай Морозюк, който сега играе в турския Ризеспор. Футболната шефка се радва на огромен интерес в социалните мрежи, тъй като често захвърля дрехите си за снимки.

"Само аз ли не вярвам в брака на Роналдо и Джорджина? За мен това е чист цирк. Не само че е дошла от нищото, но тя е толкова неодушевена... като аксесоар. Умее ли е изобщо да говори? Като че ли е брак за пред хората. За да не задават въпроси. Е, и бавачка за децата му е. Но със сигурност не е любовта на живота му. Това е моето лично мнение.

Мнозина казваха, че Кристиано е гей, но аз не вярвах или по-скоро не исках да повярвам. Но след появата на въпросната дама, се замислих. Може би е истина?

Роналдо е нарцис и това е видно. Е, той не би могъл да има всичките 90% от жените по света, които искат да бъдат с него. Защо 90%? Останалите 10% са слепи жени и аз.

Нищо лошо не искам да кажа за Джорджина - тя е симпатично момиче. Но не е за него. Не вярвам в отношенията им дори 1%", написа Ирина Морозюк в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорко

    28 12 Отговор
    И ние не вярваме на кифла-президент и то на футболен отбор,приляга ли на нормална "бизнес" дама да си вее прелестите по Инстаграм,на всичко отгоре и омъжена...е,ясно е как си стигнала дотам,90%като теб по кавалджийския начин и останалите 10% плюс мен нормално.

    Коментиран от #3

  • 2 Куро

    27 3 Отговор
    Гладна кокошка-просо сънува
  • 3 Консервиране

    9 14 Отговор

    До коментар #1 от "Жорко":

    Е като е бизнес дама и омъжена какво? Бурка ли да си сложи, фередже, да й се виждат само очите? Стига с този ориенталски мироглед.

    Коментиран от #8

  • 4 гост

    14 2 Отговор
    рускиня е професия не е националност
  • 5 коравия

    6 1 Отговор
    Мамаша,Раша да те напердашя!
  • 6 Ивайло

    11 1 Отговор
    Тая се е цукнала по бозчицата, хахаха!!! И аз искам да я цукна там!!! ;)))
  • 7 Коня

    8 6 Отговор
    Роналдо може и да е гей ама за силикон пари не дава -боклук украински.
  • 8 Рошко

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Консервиране":

    Ами цъкни твоята лебов, да я видим гола, да та видим къе си готин либерал

    Коментиран от #9

  • 9 Консервиране

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Рошко":

    Не изглежда така за съжаление иначе не бих имал нищо против да се снима гола (и сега нямам впрочем). Не съм примат или комплексар все пак.

    Коментиран от #11

  • 10 Ух на дядя

    2 0 Отговор
    Как ши и ръгам чушки в боба
  • 11 Жорко

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Консервиране":

    Не е до консерватизъм,а до основи понятия и ценности,по и приляга на плеймейтка, особено като гледам коментарите и!

    Коментиран от #13

  • 12 Ужас

    0 0 Отговор
    Тази е ужасна. Като говори за проценти - бих предпочел 80% от жените пред нея като визия. Джуки, силикон - всичко в нея е прекалено и гротекстно. Най-тъжното - направено е заради мода. Половината от тунингите и са я загрозили.
  • 13 Консервиране

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Жорко":

    Добре де, хубаво, ама кой ги определя тези основни понятия и ценности или човек трябва да живее според общественото възприятие/ мнение? Като не ти харесва, не я поглеждаш и това е. Обаче и ти, и аз имаме нулево право да налагаме мнение на когото и да било. И това "ама тя е омъжена, как ще ми ходи така облечена" е крайно дивашка и ориенталска логика, още малко и да ще я замеряме с камъни. 21ви век е, би трябвало това мислене да е останало далеч в миналото. За коментарите й съм съгласен, обаче за мен и теб са глупави, за нея не са, всеки е прав за себе си и обратното няма значение. Как да е, приятна вечер ти пожелавам.