Last news in Fakti

22 Януари, 2020 01:00 1 501 0

Реал и Байерн сключиха сделка за защитник

  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • одриосола-
  • наем-
  • трансфер-
  • сделка

"Белите" пращат под наем Алваро Одриосола в Мюнхен

Реал и Байерн сключиха сделка за защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) се споразумяха за преотстъпването на Алваро Одриосола в шампиона на Бундеслигата. 24-годишният десен бек не взе участие в днешната тренировка на “белите”, защото се подготвя за заминаване за Германия. Новината беше съобщена от куп медии като Bild, AS, Onda Cero и др.

Одриосола е част от Реал Мадрид от 2018 година, но получава много малко шансове за изява заради постоянството в играта на Дани Карвахал.

Съставът на Байерн бе засипан от серия от контузии на основни играчи, най-вече в защита. Освен това с евентуалното привличане на бившия играч на Реал Сосиедад ще се даде възможност на Йошуа Кимих да играе само в центъра на терена.

Добрата новина за наставника на баварците Ханзи Флик е възстановяването на френския национал Люка Ернандес, който пропусна последните три месеца заради травма в глезена. Вчера обаче той тренира пълноценно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА