Last news in Fakti

22 Януари, 2020 10:16 1 928 3

Адвокатът на Кобрата: Мачът с Джошуа е все по-близо...

  • пулев-
  • джошуа-
  • преговори-
  • адвокат-
  • джон уърт

''Според мен сме много близо, но истинският проблем е, че всички се опитват да получат оферти'', заяви Джон Уърт.

Адвокатът на Кобрата: Мачът с Джошуа е все по-близо... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Джон Уърт, който е адвокат на Кубрат Пулев, обяви, че преговорите с щаба на Джошуа за мач между него и Кубрат Пулев са близо до финализиране.

Освен Уърт, в преговорите от страна на Пулев участва и легендарният американски промоутър Боб Аръм.

Уърт потвърди новината, че от IBF са удължили до 31 януари срока за споразумение. Това е факт, защото преговорите между двете страни вървят успешно.

''Според мен сме много близо, но истинският проблем е, че всички се опитват да получат оферти ( бел. ред. от различни зали), които идват отвсякъде. Единствените континенти, които не са в сметките, поне доколкото знам, са Антарктида и Австралия'', заяви адвокатът, който акцентира върху това, че една от малкото неясноти е къде точно ще се проведе епичният сблъсък.

Ако случайно двете страни не се споразумеят, то IBF ще организира „търг на сляпо“, при който ще бъде избрана най-високата оферта. В такъв случай Джошуа ще вземе 65% от сумата, а Пулев 35%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    1 1 Отговор
    Адвокат?! Ще се съдят ли ?
  • 2 Бамбино

    0 0 Отговор
    Тъп русенец
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Мача може да е все по близо, но ми намирисва на провал !!! Много приказки се изприказваха, но да не останем с увиснали носове !!!