Last news in Fakti

24 Януари, 2020 05:16 1 551 0

Клоп: Няма да продаваме през януари

  • клоп-
  • продажба-
  • трансфери-
  • ливърпул-
  • шакири

"Трябва да запазим играчите си, а не да помагаме на другите клубове", смята наставникът на Ливърпул

Клоп: Няма да продаваме през януари - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма намерение да се разделя с някой от играчите си през януарския трансферен прозорец. Коментарите му идват, след като Рома и Севиля поискаха да вземат под наем Джердан Шакири, който рядко попада в състава на мърсисайдци.

"Голяма част от декември и януари на пейката ни бяха основно деца. Великолепни деца, но все пак деца. Как може да си помислим да дадем някой играч? Не го разбирам", заяви Клоп. "Не става дума за Шак, а за почти всеки. Трябва да ги запазим, за да решаваме нашата ситуация, а не да помагаме на други клубове."

Днес Ливърпул гостува на Уулвърхамптън, като ще търси 22-а победа от 23 мача във Висшата лига. "Червените" имат преднина от 13 точки на върха на класирането, като са изиграли две срещи по-малко от втория Манчестър Сити. Въпреки това представяне, според германеца има къде отборът да се подобрява.

Клоп записа с похвали вратаря Алисон, който няма допуснат гол от ноември. Той заяви, че бразилецът е "надхвърлил очакванията" след пристигането си в клуба. "Като вратар знаехме, какво получаваме. Той е невероятен човек. Знаехме, че взимаме много добър вратар. Характерът му е да е спокоен, което ни помага много. Разви се като вратар и прави трудни неща да изглеждат лесни", сподели наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА