23 Януари, 2020 20:35 12 306 24

Еди Хърн обвини Кобрата в алчност, мачът Пулев-Джошуа е пред провал

  • пулев-
  • джошуа-
  • мач-
  • еди хърн

Според агента на британския боксьор българинът иска твърде много пари, а освен това има проблем с разбирателството за мястото на провеждане на сблъсъка

Еди Хърн обвини Кобрата в алчност, мачът Пулев-Джошуа е пред провал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни Джошуа за пояса на IBF, след като Кобрата стана задължителен претендент за пояса. Агентът на AJ отново коментира ситуацията около родния боксьор, като довери, че двамата би трябвало да се бият в Лондон през май или юни, или в противен случай мачът може да не се проведе, предаде Гонг.

„Пулев е главният претендент. Мисля, че това стана, след като той спечели всичките си претендетски мачове за колана на IBF и той трябва да е преди WBO. Джошуа иска да се бие обаче в Англия. Преди се би в Ню Йорк, после в Саудитска Арабия. Според мен е време да се върне у дома. Лошата новина е, че Кубрат иска повече пари от възможните за този бой и смята, че бокс в Истанбул или Саудитска Арабия, или Конго, или Нигерия, ще му донесат повече дивиденти. Само че AJ задава правилата”, каза още той пред Sky Sports.

„Антъни може и да освободи колана, ако Пулев иска да се бие на тези места, след като той самият иска мачът да е в Лондон. Гледаме датите в края на май до началото на юни за двубоя с Пулев. Мачът може да се състои на много места – „Емирейтс”, „Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, може и в „Туикенхам” – без значение е”, заяви още Хърн.

„Принсипалити Стейдиъм” също може да ни приеме, но AJ иска мач в Лондон, така че това е далеч от идеалния живот, особено за боксов мач”, завърши шефът на Matchroom.

Същевременно на Антъни Джошуа е получил „огромна оферта”, за да се проведе безспорен сблъсък в тежка категория срещу победителя от боя между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, пише Sky Sports. Срещата би следвало да се проведе в Саудитска Арабия, като сумата остава неназована до този момент.

Британската суперзвезда в бокса върна своите титли след реванша с Анди Руис-младши в „Дириа Арена” през декември, а агентът му Еди Хърн тогава призна, че се надява на още един блокбъстър-мач в Близкия Изток през новата година.

Уайлдър защитава своята титла от WBC на 22-и февруари в Лас Вегас срещу Тайсън Фюри, докато Джошуа трябва да се бие с българина Кубрат Пулев, който е основен претендент за пояса на IBF. в Лондон през май или юни, продължава английското издание.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хехе

    28 28 Отговор
    Сори,нашия,губиш...
  • 2 Ники

    36 6 Отговор
    Сега пак почва веселбата , нашия иска ли мач , ще трябва да клекне на по малко пари и на локация в Лондон ... ония могат да овакнтят титлата и да направят други мачове и после няшия ще се бие за титлата с некои друг но за мн по малко пари и ако загуби там .. всичко свършва за без пари ... те искат да направят последен голям удар но ще е сложна работа ... нашия не се ползва с голяма популярност няма да му даде мн пари
  • 3 Ники

    7 5 Отговор
    Сега пак почва веселбата , нашия иска ли мач , ще трябва да клекне на по малко пари и на локация в Лондон ... ония могат да овакнтят титлата и да направят други мачове и после няшия ще се бие за титлата с некои друг но за мн по малко пари и ако загуби там .. всичко свършва за без пари ... те искат да направят последен голям удар но ще е сложна работа ... нашия не се ползва с голяма популярност няма да му даде мн пари
  • 4 Буков

    74 2 Отговор
    Винаги съм се чудел на анархията в тия 4-5 боксови асоциации, федерации и прочее. Такава глупава и тромава система са сътворили, че докато стигнеш да се биеш за титлата, вече гониш четирейсетака. Така и не разбрах, по какъв регламент избират противника на шампиона. И все някакви безкрайни пазарлъци къде да играят, кога ще играят, за колко пари ще се млатят. Да му писне на човек...

    Коментиран от #7

  • 5 Чалгаджи Йово и хубав Янко

    27 32 Отговор
    Винаги е хубаво да видиш пребит чалгар, където и да е Лондон, СА, Конго, Заир... Важното е да се въргаля долу и да се мъчи да стане!

    Коментиран от #9

  • 6 Абдула Азис

    7 61 Отговор
    Долу бг

    Коментиран от #23

  • 7 Ники

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "Буков":

    Не е много сложно ... в годините е имало различни места и хора които са били водещи в бокса .. и с времето са се формирали разлижни организации и сега има сигурно 500 .. но най-важните са 4 на брой и те са се утвърдии .. всяка една от тях е съвсем отделна и си имат класация и шампион той трябва да играе срещу следващия за да му даде шанс т.е защитава титлата си .. като си Шампион на 3 различни места .. защитаваш 3 титли .. не е лека задача въобще има срокове може да се правят малки компромиси понякога като се разберат ... понякога Шампиона може да прави мач с които си иска по принцип макар че
    при 3 пояса реално няма време за такива неща но все пак има случай такива .. да речем Кличко се завръща .. Ако не искаш да защитиш пояс го губиш ... и следващите 2 ма се лупат за него .. ТОВА е ПРОФИ БОКС ... демек ЧАСТЕН има и подреден БОКС играе се на световни първенства и олимпиади Аматиорски му викат макар че думата не е точна ... играят в светнати зали с каски и не е много забавен и имаме БФБ ... повечето боксьори са били .. първо Аматьори и нашите са така
  • 8 Пульо, ще се опули и толкоз

    20 6 Отговор
    Аве с две думи изобщо не стъва въпрос за спорт, а само за пари ! Чудя се на балъците, които изобщо глрдат всички тия нагласени театрални постановки ? Поне гледайте кеч, доста по забавно и зрелищно театро ;)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пръц

    19 2 Отговор
    Еди хърн е още по алчен. Иска всичко за тях.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Горо

    10 15 Отговор
    Сега нашия Ганьо явно клони натам да накара Джошуа сам да освободи пояса и той да го вземе, без да се бие с него. Само че кой ще му уйдиса на плиткия акъл? Само наивниците продължават да вярват, че техният кумир има шансове да стане шампион.
  • 13 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    17 12 Отговор
    Ще направят мача!Ще стигнат до сделка и нашия ще покаже тогава какво може!Мисля че няма да изложи както с Кличко.Ще подходи по сериозно и ще стане интересен мач.
  • 14 Сух

    14 14 Отговор
    Ще ме накефи ченето на Джошуа, да увисне на десния на Кобрата и нашия да играе с Уайлдър.. АД да се спуска от яд. Айде пуу..
  • 15 локомотива

    15 7 Отговор
    Абе общо взето много сме смотани,аз също не симпатизирам кобрата,но съм за него защото е българин,защото прославя измъчената ни нацийка бълваща жлъч по всичко и по всеки.Какъв е проблема да сме на страната на нашия спортист който навсякъде развява знамето за разлика от друг наш българин-спортист който не владее езика и няма желание да играе в България.ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА.
  • 16 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    за всеки боксов мач
    има едни пари които трябва да се дадът
    ако не се дадът тези пари
    бокс няма
  • 17 ???

    7 0 Отговор
    Много искал в Лондон, но ако бъде с някой друг от двата щял да бъде в С.Арабия?Кой от двамата е по-голям сач?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Именно

    11 0 Отговор
    По-алчен тип от Еди Хърн няма, той тръгнал да обвинява други!
    Освен това IBF мисля че бяха разпоредили за подялбата м/у Джошуа и Пулев 65/35% но Еди обикновено иска да даде макс. 10-15%
    А за мястото най-добре да се бият в САЩ, там сякаш има по-строг контрол в/у допинга, но след изцепката която направиха там, сигурно няма да посмеят пак :)
  • 20 Букмейкър

    12 4 Отговор
    Да организираш мач на Джошуа с Пулев е като да организираш мач на Реал Мадрид с Дунав Русе. Контролни срещи не носят приходи и слава.
  • 21 Айде Кобра

    12 3 Отговор
    А, как ми се ще нашия да му счупи шиб.аната физиномия, да стане шампион и да им тегли една майна на тия британци. К'во се правят на интересни ги е страх да излязат от мизерия си остров. Кобра смачкай го тоя, където и да го хванеш, е.би ги парите и локацията, чупи му мангалската кратуна и после нека да реве за реванш ама го прати у Гамбия да се биете, келеш малък, а мениджъра му...на него ше му с.ера фостата ако го хвана някъде на 5-те кьошета
  • 22 Реалист

    6 2 Отговор
    Много мокри сънища сънуваш приятел.
  • 23 Яж ми гъзъ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Абдула Азис":

    Лапай ми го и ми го оближи
  • 24 Михаил

    1 0 Отговор
    Намен пак дами ядат хуя