Last news in Fakti

23 Януари, 2020 21:05 2 918 11

Рубенс Барикело: Хамилтън е по-талантлив от Сена и Шумахер

  • рубенс барикело-
  • f1-
  • хамилтън-
  • сена-
  • шумахер-
  • сравнение

Бившият пилот от F1 е силно впечатлен от британеца

Рубенс Барикело: Хамилтън е по-талантлив от Сена и Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият пилот на Ферари Рубенс Барикело изрази мнение, че шампионът във F1 Люис Хамилтън е по-талантлив пилот в сравнение с други двама големи, а именно Айртон Сена и Михаел Шумахер.

"Като талант Хамилтън е по-добър дори от Айртон Сена и Михаел Шумахер. Единственото, което му липсваше беше зрелостта. Сега, когато британецът възмъжа дойде и резултатът", коментира бившият пилот на Ферари.

"Слушах разговорите му по радиото по време на Гран При на Бразилия, той беше невероятно спокоен, предаваше информацията, коментираше какво му е необходимо и какво не. Идеалният пилот - съчетава майсторството на Сена, смелостта на Шумахер и координацията на Хамилтън", добави бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електрошок

    20 3 Отговор
    Некоректно сравнение.
  • 2 Varna

    14 4 Отговор
    Няма по велики от Сена и Шумахер , Хамилтън е долен позьор , точно както Кристиано Роналдо и двамата никога няма да бъдат звезди.
  • 3 Аре бегай

    2 2 Отговор
    Na majka ti putkata по талантлива

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бачо Киро

    16 2 Отговор
    Рубенсчооо, Рубенсчо ... само дето самият Хамилтън като направи 2-3 обиколки с МП4/4 за кеф и като слезе му трепереха партенките и каза, че със зор го кара на празна писта и за кеф, а как е било в състезание, при това повечето време с една ръка, понеже другата е на скоростите - момчето каза, че ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИ! Като го питаха какво трябва да си за да караш туй чудо в състезание на лимита, той рече "ЛУД". Та хубаво за подмазването, на нещата са несравними. Колите от днес и тогава са тотално различни. Днешните са на съвсем друго ниво като технология. За да има толкова титли Хамилтън явно кара, спор няма, но няма как да сравняваш несравними неща. Като го пуснете да кара оня шантав Макларън на мократа писта в Имола и се справи по-добре от Сена, тогава заповядайте.
  • 6 бмв

    10 0 Отговор
    Хаха Затова ли хамилтън мисли Сена за бог,защото е по-добър.
  • 7 Абе

    1 9 Отговор
    Никой от коментиращите тук не познава по-добре от Барикело, както Аертон Сена така и Михаел Шумахер.Аертон му е сънародник,който първи го посети в болницата,когато Рубенс счупи ръка и постави черната серия на Имола 94 г.,завършила със смърта на Сена,а Михаел дълги години бе нигов съотбортик,така,че щом казва тези суперлативи за Люис,значи е така..

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Някой си

    6 0 Отговор
    Не е по-талантлив, по-нагъл и безочлив е!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 F1 фен

    2 0 Отговор
    Некадърника Барикело дава оценки за таланта на други пилоти.
    Да видим с кого се е конкурирал Хамилтън за да стане шампион и с каква кола е била конкуренцията.Предните 3 сезона Мерцедес тотално доминираше и тима подпираше Хамилтън за сметка на Ботас. Нико Розберг успя да се промъкне веднъж и като видя че ще подпират Хамилтън се отказа от участия повече.
    Шумахер стана два пъти шампион срещу по-силните коли на Уилямс.Да имаше и нечестни изпълнения от негова страна като блъсна Хил,но все пак си спечели и доста състезания.
    Да не говорим за Сена,който се конкурираше с Прост,Пикет,Менсъл с еднакви или почти равностойни коли.
    Тези хора нямат нищо общо с лигльото Хамилтън и служебните му победи. Тази година видяхме когато Ред Бул започна да се подобрява как увисна негърчето няколко пъти.