25 Януари, 2020 00:19 1 259 1

Милан се озори с предпоследния в Италия

  • милан-
  • бреша-
  • ибрахимович-
  • ребич-
  • серия а

"Росонерите" победиха Бреша с минималното 1:0

Милан се озори с предпоследния в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Милан спечели трудно с 1:0 при визитата си на предпоследния Бреша в първата среща от 21-ия кръг на италианската Серия „А“ и излезе на шеста позиция във временното класиране.

През първата част „росонерите“ доминираха на „Стадио Марио Ригамонти“, но след серия от пропуски на Златан Ибрахимович и компания не успяха да поведат.

След почивката домакините наложиха сериозен натиск, но гостите оцеляха на свой ред нанесоха решителен удар. Появилият се като резерва Анте Ребич (71) реализира единствения гол в мача и донесе трите точки за гранда, който до края не изпусна инициативата.

С тази победа Милан събра 31 точки и излезе на шесто място преди останалите срещи от кръга. Бреша остава на предпоследната позиция с 15 точки и на една от спасителното 17-о място, на което в момента е Лече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Puf Puf

    1 0 Отговор
    Иво Стойнев трябва да вземе няколко урока по правопис и правоговор