27 Януари, 2020 20:35 1 994 2

От Ферари ще копират Мерцедес

  • ферари-
  • f1-
  • мерцедес

Ферари ще представи колата си за новия сезон на 11 февруари в Реджо Емилия

От Ферари ще копират Мерцедес - 1
Себастиан Фетел, снимка: Ферари

Екипът на Ферари ще използва подхода на Мерцедес на зимните тестове тази година. Това съобщава италианското подразделение на Motorsport, предава Clubs1.bg.

В Скудерията нямало да покажат най-новия си пакет още на първите изпитания в Барселона (19-21 февруари), а на вторите и последни от 27 до 29 февруари.

Същото направиха Сребърните стрели миналата година. В първите 4 дни тогава те само тестваха надеждността на болида с базов аеродинамичен пакет. А всички новости бяха разкрити в следващите дни за изпитания.

И тогава се оказа, че имат много по-силен автомобил, който впоследствие в първия кръг от сезона в Австралия се оказа категорично най-добрият. Валтери Ботас и Люис Хамилтън завършиха на първо и второ място.

Сега във Ферари ще направят същото, което ще даде време на инженерите на тима да поработят повече върху новия аеродинамичен пакет на колата за 2020 година.

В тази връзка шефът на Ферари Матия Биното заяви, че по болида за новия сезон ще има значителни промени. Според него той ще има много повече притискаща сила и съответно повече съпротивление.

„Затова не очакваме да бъдем толкова бързи на правите, колкото бяхме досега“, каза Биното. „Променили сме много и задвижващата система по отношение на архитектурата и цилиндрите.“

Ферари ще представи колата си за новия сезон на 11 февруари в Реджо Емилия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    3 0 Отговор
    А дано тая година направите нещо смислено..
  • 2 Tate

    1 0 Отговор
    Ферарито е като старите Тринитрони кинескопите бяха налепени с магнитни ленти отзад че си имаха проблеми с гравитацията ,та всички правят телевизори само Сони имат проблем със земното притегляне та и Ферари всички правят коли само Ферари имат какви ли не проблеми !!