31 Януари, 2020 18:56 1 158 1

Мачът на звездите в НБА с нов благотворителен формат

  • кобе брайънт-
  • мач на звездите-
  • нба-
  • благотворителност

Ще бъде почетен и Коби Брайънт

Мачът на звездите в НБА с нов благотворителен формат - 1
Снимка: БГНЕС

Шестдесет и деветото издание на Мача на звездите в НБА ще премине при нов формат, с който ще бъде почетен трагично загиналият Коби Брайънт и ще бъдат подкрепени благотворителни каузи в района на Чикаго по избор на двамата капитаните ЛеБрон Джеймс и Янис Адетокумбо.

За разлика от традиционните мачове, в които важен е само крайният резултат, тук всяка от първите три четвърти ще започва от 0:0. За победа във всяка четвърт ще бъдат давани по 100 000 долара на избраната от капитана на печелещия тим кауза. Преди началото на последната четвърт ще бъде сумиран общият резултат и към сбора на тима, който води, ще бъде добавяно 24 - числото на потника, с който играеше Коби Брайънт.

Последната четвърт ще бъде без определено игрово време, а ще се играе, докато единият от двата отбора достигне този резултат. Така например ако след третата четвърт общият резултат е 100:95, целта на тима, който води, ще бъде да достигне 124 точки, докато на този, който изостава, ще бъде разликата плюс 24 точки, тоест този отбор при такава ситуация ще трябва да вкара 29 точки, за да спечели.

Крайна победа ще носи още 200 000 долара за благотворителност към казуата, подкрепена от спечелилия отбор. Тазгодишният Мач на звездите ще се проведе на 16 февруари в Чикаго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    0 0 Отговор
    Аз ще гледам среила,,, Стрелата " по BTV Екшън много е интересен по истински събития!