Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 15:05 1 042 3

Почетоха паметта на баскетболната звезда Коби Брайънт на "Оскар"-ите

  • оскари-
  • коби брайънт-
  • спайк лий-
  • холивуд

"Той липсва на всички”, каза Лий на червения килим

Почетоха паметта на баскетболната звезда Коби Брайънт на "Оскар"-ите - 1

Популярният холивудски режисьор Спайк Лий почете паметта на баскетболната звезда Коби Брайънт на церемонията за наградите на Американската филмова академия. Той се появи на “Оскар”-ите в дизайнерски костюм в цветовете на ЛА Лейкърс и името на Коби на гърба. Режисьорът беше обул и кецове Nike Kobe 9 Elite Strategy.

“Той липсва на всички”, каза Лий на червения килим.

Коби, който загина в катастрофа с хеликоптер, е печелил “Оскар” за късометражен анимационен филм с “Dear Basketball” през 2018 година.

Връзката на Лий и Коби е много силна. Още през 2009 г. режисьорът направи документален филм за звездата на ЛА Лейкърс - “Kobe: Doin' Work”. За целта Брайънт предостави на режисьора безпрецедентен достъп до живота му за един ден.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре стига

    4 2 Отговор
    С тоя бе ...

    Коментиран от #3

  • 2 Американска гнида

    2 0 Отговор
    Голямо лигавене са тези Оскари
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.