Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 09:16 1 858 6

12-годишен син на легенда на НБА ще сменя пола

  • нба-
  • дуейн уейд-
  • баскетбол

Олимпийският златен медалист от Пекин 2008 и трикратен шампион на НБА призна, че е приел съвсем нормално желанието на сина си да стане момиче

12-годишен син на легенда на НБА ще сменя пола - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда от НБА Дуейн Уейд гостува в „Шоуто на Елън ДеДженерис“ и направи шокиращо разкритие, че 12-годишният му син преминава през процедури за превръщането си в момиче.

Олимпийският златен медалист от Пекин 2008 и трикратен шампион на НБА призна, че е приел съвсем нормално желанието на сина си да смени пола си.

„Зайън се роди като момче. Той е на 12 години. Един ден се прибра у дома и заяви, че желае да говорим сериозно. Каза, че иска да бъде момиче и поиска да го наричаме Зая. Аз бях готов и приех това желание. Погледнах я и ѝ казах, че е лидер. Това беше нашата възможност да ѝ дадем право на избор. В момента заедно преминаваме през целия период на трансформация. Да, детето ми е само на 12 години, но в крайна сметка ще успее да се справи“, заяви баскетболната легенда на Маями Хийт.

Зайън/Зая е второто дете на Дуейн Уейд от брака с ученическата любов Шивоун Фънчис, с която имат и по-голям син Заир. Той има една дъщеря (Каавия) от настоящата си съпруга – актрисата Габриел Юниън. Той има и син Ксейвиър, роден от извънбрачна връзка с Ейджа Метойър. Освен това баскетболистът се грижи и за свой племенник, син на сестра му Дийна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чарлс Дарвин

    4 0 Отговор
    Грим овър
  • 2 Как ще го смени

    7 0 Отговор
    С коронавирус , смърт и прераждане в ковра ли?
  • 3 Няма проблем

    2 10 Отговор
    Християнството го позволява. Промяната на пола е заложено в християнският код още с преобразуването на т.нар.бог в нещо като облак преобразил се в мъж за да оплоди дърводелската съпруга за да зачене копелдака. Иначе т.нар бог е безполов, както и ангелите му са безполови същества. Така поне пише във фентъзи произведението на идолопоклонниците.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хайл

    7 0 Отговор
    Поредния изкукал кравар ще става краварка. Всички американци са луди. Такива са за психиатрията.
  • 6 Пффф

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Няма проблем":

    всичките тия религиозни психопати са виновни за тоталното пренебрегване на природните закони и следствие на това забавяне на еволюцията с 20 века