13 Февруари, 2020 13:45 1 461 2

В ЦСКА 1948 имали готови играчи за националния отбор

  • йордан юруков-
  • цска1948-
  • георги дерменджиев-
  • национален отбор

Сигурен съм, че Дерменджиев и компания са си тръгнали с добри впечатления от моя състав

В ЦСКА 1948 имали готови играчи за националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков изрази задоволство от проведената подготовка и направената селекция през зимата.

"Подготовката премина отлично, бяха ни предоставени много добри условия, времето беше с нас и в Свиленград и в Турция. Изиграхме качествени контроли с добри съперници. Новите попълнения се интегрираха в отбора и повдигнаха класата. Щастлив съм, че работих с групата за пролетта от самото начало", заяви наставникът на "армейците".

Според него и във Втора лига има много добри играчи и няма да е изненада, ако някои от тях бъдат повикани в националния отбор.

"Селекционерът Георги Дерменджиев и неговият шаб наблюдаваха контроли на нашия отбор, както и на други. Сигурен съм, че са си тръгнали с добри впечатления от моя състав, защото имаме момчета, които ще защитават националната фланелка по най-добрия начин", добави той.

Треньорът бе категоричен, че отборът ще играе с всички сили и в първенството, и в турнира за Купата на България.

" ЦСКА винаги играе за победа. Не разделяме мачовете по важност, най-важен е следващият мач. Затова приоритет за нас е мачът със Спартак Плевен. Искаме стъпка по стъпка да извървим пътя", обясни Юруков.

Бившият футболист призна, че съдийството у нас е на добро ниво и отборите не трябва да оправдават загубите с него.

"Имаме доста качествени съдии и те не са причина за неуспехите. Да, бъркат понякога, но това е човешко, а и са подложени често на огромен натиск. Затова се стремим да търсим вината в себе си. Ако е дошъл моментът и сме готови да въвъдем ВАР, нека го направим", завърши Юруков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    3 1 Отговор
    То като за нашия национален отбор играчи имат и във всеки квартален футболен отбор. Искам да кажа, че аматьори с футболна топка винаги ще се намерят.
  • 2 Рая

    2 2 Отговор
    Данчо, ти насериозно ли се вземаш ? Ха , по кротко--- изхвърлянето е лошо качество !