Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 14:59 817 0

Крушчич: Съперничеството с Левски е най-красивото нещо в българския футбол

  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • подготовка-
  • мотивация-
  • фенове-
  • крушчич

"Трябва главата да ни е спокойна, но сърцето да е горещо", смята треньорът на ЦСКА

Крушчич: Съперничеството с Левски е най-красивото нещо в българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори на пресконференция на стадион "Българска армия" преди дербито с Левски, което е утре от 14:45 часа.

Сърбинът изрази мнение, че съперничеството между двата тима е най-красивото нещо в българския футбол. Крушчич обясни, че утре срещу Левски играчите му трябва да действат хладнокръвно в главите си, но да горят в сърцата си.

"Съперничеството с Левски е най-красивото нещо в българския футбол и в спорта като цяло. Уважаваме съперника и ще подходим сериозно. Надявам се с нашата игра да покажем качествен футбол, да бъдем интелигентни, да неутрализираме съперника и така да постигнем добър резултат. Смятам, че сме готови", каза треньорът на ЦСКА.

"Не мисля, че този мач е решаващ за моята съдба. Всеки двубой е такъв. Всичко трябва да бъде на здрава основа в това дерби - да бъде чисто футболно съперничеството", подчерта Крушчич.

"Как ще играе Левски е тяхна работа. За нас е важно как ние ще се представим. Да дадем всичко възможно от себе си. Главата да ни е спокойна, но сърцето да е горещо. Дори и да нямаме добър резултат, да сме спокойни, че сме дали всичко от себе си на терена. Тренираме различни тактически схеми. Дали ще играем с двама или трима нападатели, важно е как играчите се разполагат на терена. Нашите фенове не се нуждаят от мотивация за такива мачове. Ние винаги усещаме тяхната подкрепа и нашата работа е да покажем добра игра на терена”, добави Милош Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА