15 Февруари, 2020 17:35 2 398 2

Хубчев реалист: Отстъпихме игрово на ЦСКА

  • вечно дерби-
  • левски-
  • цска-
  • 0:0-
  • петър хубчев

Треньорът на Левски Петър Хубчев не е доволен играта на своя отбор през второто полувреме

Хубчев реалист: Отстъпихме игрово на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев говори след равенството 0:0 срещу ЦСКА в дербито на 21-ия кръг на efbet Лига.

"Не влизаше равенството в плановете ни, играта на отбора ни интересува. Не съм доволен от играта, през първата част изиграхме прилично срещата, а през второто полувреме не ми хареса играта. Но битката беше по-добра. Отстъпихме игрово на ЦСКА, може да си го признаем", коментира Хубчев.

Според бившият национален селекционер крайният резултат от дербито е по-скоро справедлив.

"Като цяло се промени концепцията след смените. Няма как да не повлияят промените, но влизат други хора, които трябва да се представят добре. Никой от футболистите на Левски не може да се съобразява с мнението на треньорите, но е хубаво, че е казал това", коментира още наставникът на ''сините''.

"Играл съм доста такива мачове, но няма такава публика", завърши своето изказване Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    5 0 Отговор
    И на мене не ми хареса играта,а надявам се и на всички левскари,но Петьо без да се сърдиш не публиката е виновна за това.Смятам,че вие треньорите сте за това,но не би...
  • 2 ддд

    2 0 Отговор
    няма ка да бие цска ония нямат манги все едно да биеш вързано куче да паднат пак кофти и равен и сега прикриват с приказки