Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 18:31 2 177 5

Павел Колев: Можехме да спечелим, можехме и да загубим

  • вечно дерби-
  • левски-
  • цска-
  • 0:0-
  • павел колев

Изпълнителният директор на ''сините'' не приоритизира играта и резултата от Вечното дерби

Павел Колев: Можехме да спечелим, можехме и да загубим - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след нулевото равенство във Вечното дерби между Левски и ЦСКА. Той коментира и предложението на собственика на efbet - Цветомир Найденов, който заяви, че е готов да спонсорира Левски, само ако се смени собствеността на клуба.

''Можехме да спечелим, можеше и да загубим. Далеч сме от нивото, което трябва да има Левски. Спектакълът беше още на похода, който се организира. Това беше най-важното нещо“, заяви Колев след ремито 0:0 срещу ЦСКА.

''Тази битка я спечелихме. Тази на терена не можахме. Това е много важен ден. Цялата седмица. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си. Тя не се измерва с финанси. Мисля, че и футболистите я усетиха'', продължи изпълнителният директор на ''сините''.

''Включиха се много привърженици, които скоро не се бяха събирали на едно място. Дойдоха много от ветераните на клуба. Такива ветерани, които за съжаление е станало традиция, който не работи в Левски, да е сърдит на клуба. Специални благодарности на Тодор Батков, Иво Тонев. Това са хора, които помогнаха и финансово, декларираха, че ще го направят. Тодор Батков вече го направи под формата на дарение. Левски се връща към идентичността си, вече е на една емоционална вълна с привържениците си. Отборът не е показал какво може в този си вид, но това не е и толкова важно в момента. По-велико нещо от това, което се случи, тази симбиоза между отбор и фенове, няма. Левски трябва да гледа напред. Ако може с някакви обединение на знакови фигури. Самият факт, че бивши собственици се вълнуват от клуба и помагат финансово, е достатъчен.

Клубът няма как да оцелее само с дарения. Това е задължителна подкрепа от хора, които заделят от хляба си. Това е глътка въздух. Хората си купуват абонаментни карти, което носи финансови средства. Търсят се спонсори, други начини. Лично аз смятам до края на сезона да нямаме сътресения и след това ще трябва да преформулираме Левски. С тези амбициозни цели няма как да продължим'', добави Павел Колев.

''Водим някакви разговори, но опашка (от спонсори) няма. Предполагам, че ако играем повечето си мачове пред такива трибуни, спонсорският интерес няма да закъснее. Ситуацията е доста сложна и от гледна точка на тайминга. Имаме един пясъчен часовник, от който пясъкът изтича всеки ден. Като направим разчет и видим приходите от този мач, се надявам ситуацията да бъде много по-спокойна.'', каза още ''синият'' директор.

Относно предложението за спонсорство от страна на efbet, Колев направи следния коментар: ''Предложението е добро. За съжаление аз също мога да обещая 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа, но няма шанс да ме изберат за папа. За първи път чувам да се предложи спонсорски договор, но като условие да се иска смяна на собствеността. Те не поискаха среща, може да се отпуши комуникация в един момент.''

''На 20 февруари ни е датата на падежа. Трябва да видя колко са ни постъпленията от мача, мисля, че няма да имаме проблем.'', вметна той.

''Ще направя каквото зависи от мен. Резултатите на отбора не зависят от мен, надявам се да се представи добре, но и да не се представи добре, трябва да набавим средства. Със собствениците не съм имал разговори, говоря непрекъснато с основния спонсор, който както и пред вас бе декларирано, има желание да помага, но на този етап няма как да го прави.'', завърши изпълнителният директор на ''сините''.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комбина

    6 2 Отговор
    Можехте и наравно да завършите, ама най-ви приляга загубата!
  • 2 Към коментиращите

    3 6 Отговор
    Стадиона беше пълен... и разбира се вие "Мишките" чакате да дойде някоя статия за да коментирате "Анонимно" Даа вечно "втори сме" "говеда сме" колко е хубаво да коментираш когато знаеш че си мишка и всичко е анонимно... ммм просто прекрасно..
  • 3 Abv

    2 1 Отговор
    Колко хубаво е да си на държавна ясла. Говедо ама тарикат, дали са фашисти, комунисти, демократи, олигарси или мафиоту, няма значение.Важното е да се плюска и краде за снетка на държавата и врененния велможа да нареди да сме шампиони. Нема такава нагла сган.

    Коментиран от #4

  • 4 Хахах

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Abv":

    Всичко което коментираш е Въздух под налягане... поне във "Факти" използвай реални факти... е тва е предимството на сайтовете, че може вие анонимните страхливци да заявите някакво "Мнение" иначе ви няма ник'ви!...
  • 5 Челмето

    0 1 Отговор
    Дали атаката срещу Божков не започва с Павел Колев