Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 17:35 1 532 1

Треньорът на Ботев: Огорчението е голямо

  • дерби-
  • ботев (пловдив)-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:0

Ферарио Спасов е силно разочарован, че отборът му не е успял да играе добре и да спечели дербито на Пловдив

Треньорът на Ботев: Огорчението е голямо - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов даде мнението си за нулевото равенство с Локомотив Пловдив в дербито на Пловдив, което завърши преди минути.

''Много трудно е в първия кръг да търсим оптимална форма на играчите, но това го забелязах и в останалите мачове от елита. Имахме шансове да бъдем победител в мача, но футболът, който се игра не позволи на един от двата отбора да спечели. Мачът бе съпътстван от единоборствата, а принудителната смяна ни накара да прекроим схемата си, което усложни работата. Футболът е игра на голове и мисля, че този мач няма да се запомни с нещо значимо от двата отбора. Имаше много здрави единоборства'', коментира наставникът на Ботев.

''От Тодор Неделев тръгна най-добрата ни атака, но е жалко, че неговото завръщане не се увенча с победа. При нас огорчението е голямо, но навярно така е и в Локомотив, тъй като има със сигурност неудовлетворение. Благодаря на феновете, че направиха хубава атмосфера, но двата отбора не оправдахме очакванията на хората. За мен на първо място е да си върнем игровата форма. Зная, че е трудно от първия кръг да искаш от момчетата добри изяви, но с тренировки и спокойствие ще се представим както трябва'', каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ай канари

    1 2 Отговор
    Локото не са искали да им вкарват гол на собствен терен.