16 Февруари, 2020 18:05 912 2

Акрапович: Бяхме по-добри от Ботев, но контузиите ни се отразиха

  • дерби-
  • ботев (пловдив)-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:0-
  • бруно акрапович

Наставникът на Локомотив (Пловдив) е доволен, че все пак отборът му не е загубил дербито

Акрапович: Бяхме по-добри от Ботев, но контузиите ни се отразиха - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели своето мнение за дербито с Ботев Пловдив, което завърши без победител - 0:0.

''Винаги е трудно, когато имаш дерби в първия кръг. По време на подготовката се случиха някои неща, които не ми харесаха. Не играхме както ми се искаше. Мисля, че изглеждахме по добре от Ботев все пак. Само аз знам колко ни бе трудно. Три полузащитника на една и съща позиция се контузиха. Тези, които ги заместиха се справиха много добре. Имахме по-добрите положения в мача'', заяви Бруно Акрапович.

''Гледах мача на Ботев с ЦСКА 1948. Те играха със същия отбор, разликата беше Неделев, който се появи днес и направи нещата по-трудни за нас. Съжалявам, че не взехме трите точки с оглед на равенството между Левски и ЦСКА. Трябва обаче да вземем предвид и нашата ситуация. Имаме много контузени. Това е градско дерби и винаги е опасно. Не искахме да загубим днес и съм доволен. Мисля, че след завръщането на контузените - ще ставаме по-силни”, каза още наставникът на ''смърфовете''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Годт

    1 4 Отговор
    И ника реването почне сега. Тези жт локум спорт пловдив само плачат. Резил . Като ни зоидете в Софено ще ви разпорим

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.