Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 21:05 1 706 6

Крушарски към феновете на Ботев и Локо: Не се бийте, а отивайте да поркате

  • дерби-
  • ботев (пловдив)-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:0-
  • христо крушарски

Собственикът на ''смърфовете'' не изневери на хумористичния си стил

Крушарски към феновете на Ботев и Локо: Не се бийте, а отивайте да поркате - 1
Снимка: БГНЕС/AРХИВ

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова феновте на "смърфовете" и тези на Ботев Пд да "ходят да поркат" след дербито, а не да се бият. Бизнесменът сподели, че е гледал мача в компанията на колегата си Георги Самуилов, което показва добрите взаимоотношения между двамата, предаде Dsport.

Припомня, че игралото се по-рано днес дерби на Пловдив завърши при нулево равенство.

Крушарски също така допълни, че кметът на Пловдив Здравко Димитров трябва да направи нещо, за да може базата на Локомотив да изглежда като тази на Ботев. Той бе категоричен, че след равенството неговият тим трудно може да мисли за спечелването на титлата, но ще се бори за 2-3 място.

"Гледахме мача заедно със Самуилов. Това е знак за феновете. След мача да ходят да поркат, а не да се бият. От тук да отиваме да купонясваме. Кметът да си изпълни обещанията. Като гледам тази база и нашата - ми се плаче. Или да правят нещо, или да ми кажат "ходи у лево и си гледай работата". Реално трябва да се направи стадион “Пловдив”, който да побира 40 000. Вчера бяха 25 000, а в Пловдив спокойно могат да се съберат пак толокова, но местата не достигат. И двете дербита бяга горе-долу на едно ниво. Има го това във футбола. Имаме много контузени, което попречи на схемата. За начало е добре. Ще наберем инерция, която няма кой да я спре. Нещата са равнопоставени за всички. Разликата е в парите. Много точки станаха, за да мислим за титла, но за второ-трето място ще се борим. Със сигурност ще играем в Европа", каза Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    8 7 Отговор
    Тоя на снимката като го гледам яко порка. ХА ХА!

    Коментиран от #4

  • 2 Манаф

    8 3 Отговор
    Доктор Радева му е забранила да пие вода
  • 3 Луи дьо финес

    6 1 Отговор
    Ми прав е човека
  • 4 Крушовица

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    А не бе!
  • 5 ФЕН

    2 2 Отговор
    Най после, олигофренът каза нещо разумно!
  • 6 Shopa

    0 0 Отговор
    Лукас Масоеро е единственната звезда в отбора за сега от световна величина но едвали тъпите балкански глави че го разберат некога