Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 11:28 24 790 12

Намериха предсмъртно съобщение на самоубилата се водеща

  • люис бъртън-
  • каролайн флак-
  • тенис-
  • тенис на корт

"Поемам отговорност за случилото се онази нощ! Но аз не съм домашен насилник"

Намериха предсмъртно съобщение на самоубилата се водеща - 1

Ужасяващата семейна драма с участието на бившия тенисист Люис Бъртън и телевизионната звезда Каролайн Флак, която се самоуби, продължава да вълнува цяла Англия. Медии в страна изкараха съобщение, което популярната водеща е искала да напише до своите последователи в социалните мрежи.

"Поемам отговорност за случилото се онази нощ! Но аз не съм домашен насилник", е приготвеното за публикуване стряскащо послание в Инстаграм от водещата на "Острова на любовта".

Been advised not to go on social media ... but I wanted to say happy Christmas to everyone who has been so incredibly kind to me this year..... this kind of scrutiny and speculation is a lot to take on for one person to take on their own... I’m a human being at the end of the day and I’m not going to be silenced when I have a story to tell and a life to keep going with .... I’m taking some time out to get feeling better and learn some lessons from situations I’ve got myself into to.I have nothing but love to give and best wishes for everyone ❤️

Публикация, споделена от Caroline (@carolineflack) на Дек 24, 2019 в 12:17 PST

Роднините ѝ показаха посланието, което тя е щяла да публикува в социалните мрежи, където има милиони последователи, но те са я посъветвали да не го прави.

Припомняме, че срещу Каролайн бяха повдигнати обвинения за нападение срещу приятеля си - 27-годишния бивш тенисист Люис Бъртън. Флак бе последно видяна в съда през декември, където пледира невинна по обвиненията в нападение. Тя е била пусната под гаранция и е чакала началото на своя процес, който е трябвало да стартира на 4 март.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bossman

    29 3 Отговор
    Кой знае и този нейния приятел каква птица е.Много е съмнителен.
  • 2 Ххх

    80 7 Отговор
    Хора без разсъдък, които не са страдали сериозно през живота си и не са имали сериозни проблеми, могат да посегнат на живота си по такъв повод. Бог да я прости, както се казва в такива случаи. Хубава жена, предполагам здрава и богата. Господ и дал почти всичко. Но явно не си е давала сметка за това и не го е ценяла. И както има една приказка "Много хубаво не е на хубаво". Ако тя е склонна да се самоубива заради една разправия с възлюбения си, и той някакъв нещастен палячо, дето не може да я дръпне и да и върже два шамара, ами ще се жалва официално в полицията, то какво да правят други - болни, слепи, сакати, или без средства за най - елементарно преживяване ?

    Коментиран от #3, #4, #7

  • 3 гост

    23 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Така е. Можело е да работи в полза на бедни, онеправдани, страдащи и инвалиди до края на живота си. Става говорител и лице, помага в центрове за подпомагане, пари си има, не трябва да работи за хляба си. На този фон да си отнеме живота е много глупаво, така че не е за съжаление, съвсем друго са нещастните случаи или тежки болести.
  • 4 3333

    34 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    неискам да ти развалям плюсчетата и няма да го направя , но психиката на човек е много деликатно нещо която като се обърка води до нелогични постъпки за здравия човек . Умопомрачение , афект , депресия , неврози , стрес не са случайни думи вкарани в българския речник за пълнеж и обем на същия .

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Ххх

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "3333":

    Е, ти пък сега за едните плюсчета. Няма да седна да се самоубивам като жената от статията за едните плюсчета. Тука с разни индивиди какви реплики сме си разменяли, плюсчета са ми последния проблем в живота.
  • 6 Напишете кода от картинката

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "3333":

    И двамата право думате
  • 7 Анонимен

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Браво за всичко,което е много точно и ясно написано. Вие сте интилигентна и образована дама!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дърти лешове 2019

    1 0 Отговор
    Всеки самоубиец има причина сериозна, за да го направи това, умряла и не може да каже точно тя, главния свидетел какво точно я подтикнало към това пък и красавица..! (За плюсчета и за други работи сте настървени,, индивиди,,..момъци слагайте плюсчета на гажетатата, те заслужават това...!)
  • 10 За наблюдение и подслушване

    2 0 Отговор
    Слагам плюсчета...!!!
  • 11 Изкукват

    0 0 Отговор
    Когато хубавите жени започнат да одъртяват в стремежа си да върнат времето си хващат млади мъже които ако не са геронтофили са сметкаджии и историята винаги завършва фатално дори да не е в такъв мащаб като този в статията.
  • 12 3333

    0 0 Отговор
    Ало Скотланд ярд. Хубавите и успели жени не се самоубиват. По често ги убиват.