Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 18:28 1 064 0

Зидан: Няма да спирам Рамос за Олимпиадата

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • рамос-
  • подкрепа-
  • олимпиада-
  • участие

"Той е важен за всички мадридисти и играчи", заяви французинът

Зидан: Няма да спирам Рамос за Олимпиадата - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че ще подкрепи капитана на тима Серхио Рамос, ако той реши да участва на Олимпиадата в Токио през това лято със състава на Испания, заемайки една от трите квоти за играчи над 23-годишна възраст.

“Преподписването на Рамос? Според мен това ще стане лесно. Искам Серхио до себе си, всичко е наред. Защо той никога не е бил резерва при мен? Той е нашият капитан, нашият лидер и нашият модел за пример. За никого не е от полза той да седи на пейката. Аз взимам решенията. Той е важен за всички мадридисти и играчи. Самият аз съм бил резерва 3-4 пъти. Желанието му за Олимпиадата? Разбира се, че трябва да участва на нея, ако той го иска. Аз ще го подкрепя, много е приятно да играеш за своята родина.

Не ме притеснява защитата ни в последните няколко мача. Просто в предишните ни три срещи допуснахме някои грешки. Задачата ни е да даваме 100% от себе си. Знаем, че когато сме с топката, имаме много опции и можем да навредим на съперника. Решенията ми спрямо Гарет Бейл, Иско и Марсело? Аз живея с моите идеи. Казват, че човек умира с тях. Аз живея с моите идеи и винаги ще е така. Това, с което се занимавам, е страст. Не всеки може да каже същото. Много хора трябва да работят нещо, което не им харесва, за да живеят. Може и да греша, но давам всичко от себе си”, коментира Зидан на пресконференцията си преди мача с Леванте.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА