Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 19:59 1 908 1

Шави поискал 8 неща от Барселона, за да им стане треньор

  • шави-
  • барселона-
  • условия-
  • треньор-
  • сетиен-
  • отказ

Каталунците не се съгласили на условията, поставени от легендата

Шави поискал 8 неща от Барселона, за да им стане треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Барселона и настоящ наставник на Ал-Сад Шави Ернандес е поставил осем условия пред спортния директор на каталунците Ерик Абидал, за да се завърне на “Камп Ноу” като треньор, съобщава Cadena Ser. Както е известно, двамата имаха среща в Доха преди месец, но след това Кике Сетиен пое отбора.

Сред най-важните искания на бившия халф са били да бъде назначен от юни, да вземе цялата спортно-техническа власт в клуба и да разполага с бившия си съотборник Карлес Пуйол в своя щаб. Шави не желаел никой да му се меси в работата и настоявал да има крайното решение за всички спортни дейности в Барселона като нови попълнения, плановете около първия състав и развитието на “Ла Масиа”.

Той също така претендирал за промяна в медицинския отдел на клуба, а междувременно в неговия щаб да влязат още Жорди Кройф, Жоан Вила и брат му Оскар Ернандес. Целта му била да има целия контрол и да се обгради с хора, на които има най-голяма вяра.

От Барселона обаче не приели въпросните условия и затова предложили на Сетиен дългосрочен договор. Шефовете на клуба не искали да правят нова треньорска смяна половин година по-късно и така за момента се отлага завръщането му при каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.