Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 10:07 1 314 4

Емо Костадинов ще бъде издигнат за президент на БФС

  • бфс-
  • емил костадинов-
  • футбол

Кандидатурата на бронзовия медалист от САЩ'94 ще бъде предложена от елитен клуб

Емо Костадинов ще бъде издигнат за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Емил Костадинов ще бъде издигнат за президент на БФС. Кандидатурата на бронзовия медалист от САЩ'94 ще бъде предложена от елитен клуб, а зад нея ще застане член на Изпълкома на централата, твърди "Тема Спорт". Конгресът ще е на 7 юни.

Дотогава обаче на сцената се очаква да излязат далеч по-силни кандидати за поста. В момента длъжността временно изпълнява Михаил Касабов, който зае поста в края на миналата година след оттеглянето на Борислав Михайлов.

На този етап няма обявена официално нито една кандидатура. Сред имената, които се обсъждаха за поста, са Стилиян Петров и Димитър Бербатов.

Двамата са водили разговори във връзка с президентския пост в БфС, но на този етап все още не са заявили готовност за подобна стъпка, пише още "Тема Спорт". Ситуацията обаче може да се промени, тъй като влиятелни хора продължават да навиват Стилиян да се кандидатира.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    8 0 Отговор
    Със стари ку**и , нов бардак не става!
  • 2 Путката

    7 0 Отговор
    Емо е един безхаберен пияница ! Стойчо Младенов го коментира навремето,че идвал в клуба на работа след 12 часа на обяд -пиян.А,уж отговарял за ДЮШ ! Мерси за такива.Няма нужда.
  • 3 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЕМО НИ Е СЛАВАТА !!! НО ЩЕ ПАЗИ ТРЕВОКОСМЕСТИЯ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА РАЗСИПИЯТА НА НАШИЯ ФУТБОЛ БЪЛГАРИ !!!! МОЕТО ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД МИХАЙЛОВ ЗА САЩ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!!!!
  • 4 Zezo

    1 1 Отговор
    Всички от САЩ 94 трябва да си ходят. Не става за управници.