Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 11:17 1 164 4

Специална комисия инспектирала стадион "Българска армия"

  • цска-
  • стадион българска армия-
  • футбол

ЦСКА още очаква пазарни оценки на стадиона и на базата в Панчарево

Специална комисия инспектирала стадион "Българска армия" - 1
Снимка: БГНЕС

Комисия е посетила стадион „Българска армия“ по-рано тази седмица. Целта на визитата е била инспекция на осветлението, съобщава „Тема Спорт“.

Прави впечатление в последно време, че то не е перфектно, но пилоните работят от 30 години, поради което и няма как да са в отлично състояние. Все пак не се очаква ЦСКА да има проблем с лицензирането на осветлението.

Иначе клубът още очаква пазарни оценки на стадиона и на базата в Панчарево, за да може да учреди съвместно дружество с държавата „Спортни имоти „Българска армия“. Оказа се, че един от оценителите се е отказал да участва в процедурата и това е наложило избора на нов.

Заради законовите срокове оценяването се проточи във времето, иначе документално всичко е изготвено от страна на ЦСКА и на Министерството на младежта и спорта. Стойността на „Армията“ и Панчарево се очаква да е между 20 и 25 милиона лева, а вероятно около 22 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 6 Отговор
    Цска ФАЛИРА г-н Борисов пишете и тирето да се знае че е ментето.

    Коментиран от #4

  • 2 ЦЕСЕКАР

    1 0 Отговор
    Цесекар съм но БА трябва да бъде затворен целия.Не може да ти взимат на входа капачката от бутилката с вода за да не я хвърлиш на игрището.А в следващия момент в краката ти парчета бетон и мазилка.Кое лети по добре а....?
    За толкова години никой нищо не направи освен за краде.За Панчарево не съм ходил и не мога да взема отношение.Но Българска армия да се затваря.По евтино ще ни е да играем на Националния.А левскарите да не пишат много.Вие сте ни най големите читатели на новините за нашият клуб.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хихи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Теб па кво те грее тирето? А що не си погледнеш първо посрания дирник?