23 Февруари, 2020 12:31 1 712 3

Лудогорец отправи официално запитване до УЕФА и Интер заради коронавируса

  • лудогорец-
  • интер-
  • лига европа-
  • коронавирус

Лудогорец очаква официалното становище на европейската клубна централа и бързо разяснение от Интер за обстановката в града

Лудогорец отправи официално запитване до УЕФА и Интер заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

ПФК Лудогорец отправи официално запитване до УЕФА и ФК Интер относно ситуацията в италианската област Ломбардия, чиято столица е Милано. Там през последните дни са регистрирани случаи на заразени с коронавирус. Повече от 600 привърженици на българския шампион се очаква да подкрепят любимците си на "Сан Сиро" в четвъртък (27 февруари) в реванша 1/16 финалите в турнира Лига Европа. Голяма част от тях вече са закупили самолетни билети, като има и организирано пътуване с автобуси от България до Италия.

Лудогорец очаква официалното становище на европейската клубна централа и бързо разяснение от Интер за обстановката в града. Получи ли такива, клубът незабавно ще уведоми своите привърженици за ситуацията в Милано посредством съобщение в официалния си сайт.

ПФК Лудогорец ще поддържа връзка с българските дипломатически власти относно ситуацията в Италия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    2 1 Отговор
    Който отиде да не се връща до края на епидемията.
  • 2 Върба

    2 0 Отговор
    Абе пишете 0:3 и да не се занимаваме
  • 3 123

    0 0 Отговор
    Едно време когато границите са били достъпни за малцина, не е имало по 20 000 000 полета на ден, в които се диша 1 и същи въздух от всички 200-300 пътници, нямаше да има такова разпространение.