Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 18:43 1 184 0

Милан иска да задържи головата си машина

  • ребич-
  • откупуване-
  • милан-
  • айнтрахт франкфурт-
  • наем

Анте Ребич бе привлечен под наем от Айнтрахт Франкфурт

Милан иска да задържи головата си машина - 1
Снимка: БГНЕС

Милан иска да откупи правата на нападателя Анте Ребич, съобщава "Тутоспорт". Ребич беше привлечен в състава на "червено-черните" през лятото от Айнтрахт Франкфурт с договор под наем за два сезона, но в контракта не беше включена фиксирана клауза за постоянен трансфер.

Германският клуб поставя цена от 40 милиона евро на хърватина, като съществена част от тях ще бъде преведена на бившия му клуб Фиорентина, тъй като според споразумението за привличането на играча в Айнтрахт през 2018 година флорентинци трябва да получат между 30 и 50 процента от бъдещ трансфер в зависимост от сумата.

Ребич има 8 гола и 2 асистенции в 21 мача за Милан през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА