25 Февруари, 2020 19:19 2 504 5

Фенове с коронавирус след мач на стадиона, на който ще се играе Интер - Лудогорец

  • сан сиро-
  • интер-
  • лудогорец-
  • коронавирус-
  • футбол

Групата е от фенове на Валенсия, посетила срещата с Аталанта на "Сан Сиро" в Милано

Фенове с коронавирус след мач на стадиона, на който ще се играе Интер - Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Трима испански футболни фенове са със съмнения за коронавирус след посещение в Милано, пише "Марка".

Това обявиха местните медии, като уточняват, че групата е от фенове на Валенсия, посетила срещата с Аталанта на "Сан Сиро" в Милано, където в четвъртък родният шампион Лудогорец ще играе с местния гранд Интер в реванш от Лига Европа.

Испанците се почувствали зле и потърсили лекарска помощ, след което са били изолирани в болница и ще бъдат изследвани. Здравните власти във Валенсия признаха, че очакват броят на заразените да се увеличи и посъветва всеки, който се е върнал от Милано да провери нали няма кашлица, треска или задух.

Припомняме, че Лудогорец ще пътува с максимално редуцирана по брой делегация за Милано, без фенове, като играчите няма да напускат маршрута летище - хотел - стадион и обратно, а разградчани се прибират веднага след мача, като отложиха планираната нощувка в Италия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🤣😂🤣

    4 1 Отговор
    Абе тая вечер и мен ме зацепи нещо главата. Да не е да е от корона вирусът.

    Коментиран от #2

  • 2 Шопо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "🤣😂🤣":

    Да го нацепим на бенка ти да го нацепим!

    Коментиран от #5

  • 3 корона

    2 2 Отговор
    феновеге ще износят короната, ще го изакат и изпикат и на другия ден няма да им има нищо! Създава се масова психоза, за да се продават стоки! Но на мен хич не ми пука - така или иначе се мре със или без корона :)!!!
  • 4 8497

    3 0 Отговор
    А В Разград гостуваха 600 фена от Италия. Няма начин в България да няма вече коронавирус, Явно сме като в Италия - лекарите го бъркат с грипа и в един момент ще се взривим.
  • 5 ЗНАМ ТА

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    МОМА НЕ СИ ПИПАЛ ОСВЕН ТЕА ПЛАТЕНИТЕ СРЕЩУ ЧЕПИНЦИ, НАЛИ ?