26 Февруари, 2020 11:16 1 069 0

Сетиен: Съмняваме, че Наполи може да повтори този мач

  • сетиен-
  • барселона-
  • резултат-
  • наполи-
  • реванш-
  • защита-
  • шампионска лига

"Това равенство е добър резултат за нас", заяви наставникът на Барселона

Сетиен: Съмняваме, че Наполи може да повтори този мач - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Кике Сетиен смята, че равенството 1:1 с Наполи на “Сан Паоло” в първия осминафинален сблъсък в Шампионската лига е добър резултат. Наставникът вярва, че неаполитанците няма да могат да се защитават толкова добре и в реванша на “Камп Ноу”, където каталунците ще намерят верния път към победата.

“Това е добър резултат, макар че трябваше да хвърлим много усилия, за да създаваме положения. Не бяхме достатъчно остри, за да пробием защитната стена, която Наполи бе изградил. След изравняването съперникът се отвори и можехме да ги накажем. Те играха много добре и ни бе трудно да отбележим. Затова равенството ни устройва преди реванша. Поздравявам моите играчи за този резултат, но трябва да бъдем по-опасни срещу подобни защитаващи се отбори. Става въпрос за търпение. Смятам, че ще имаме повече възможности в ответния мач. Не вярвам един отбор да може да се защитава по този начин и на “Камп Ноу”. Трябва да мислим позитивно и да не се оплакваме”, заяви Сетиен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА