26 Февруари, 2020 15:15 1 398 1

Питали футболистите на Лудогорец кой иска да пътува за мача с Интер

  • лудогорец-
  • павел върба-
  • интер-
  • коронавирус-
  • лига европа

Павел Върпа предложи на играчите, ако някой няма желание да бъде изложен на потенциалната опасност, да остане в България

Питали футболистите на Лудогорец кой иска да пътува за мача с Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Лудогорец са имали възможност да решават дали да пътуват за реванша с Интер в Милано или да останат в България. Това разкри кондиционният треньор на шампионите Иван Диас. Испанецът обясни, че наставникът на "орлите" Павел Върба е предложил на играчите си да не летят за Италия заради опасния коронавирус, който се разпространява със заплашителни темпове на Ботуша в последните дни. Жертвите на заразата в Италия вече са 11.

Именно заради коронавируса срещата утре между Интер и Лудогорец ще се играе без публика на "Джузепе Меаца".

"В понеделник Върба говори с футболистите с оглед ситуацията и ги попита дали искат да пътуват. Всъщност той им предложи, ако някой няма желание да бъде изложен на потенциалната опасност, да остане в България. Но никой не пожела, всеки иска да играе в този мач", каза Иван Диас пред "Мундо Депортиво".

Той разказа, че програмата на българския шампион в Италия е претърпяла промяна. "Подобно нещо никога не ми се беше случвало. Това промени изцяло и нашите планове, защото трябваше да останем в Милано за две нощи, но в настоящата ситуация се отказахме от втората нощувка и ще пътуваме обратно веднага след мача. В багажа ще носим предпазни маски, ръкавици и гелове за дезинфекция. Ще минем през ВИП терминала на летището, за да не се засичаме с останалите пътници", обясни Иван Диас.

"Помолиха ни да си стоим по стаите в хотела възможно най-дълго време. Да излизаме само за ядене, както и да не влизаме в контакти с персонала на хотела", каза още испанският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани беги

    4 3 Отговор
    Малоумна история, какво се доказва с това отиване в огнището !? Или гелмен има поръчение да внесе някоя корона, че да не се оглеждат вече във Вожда неговата метреса и дъщереса каталунски !?