28 Февруари, 2020 12:39 4 944 3

Ето кога ще е сблъсъкът между Гришо и Надал

  • григор димитров-
  • рафаел надал-
  • акапулко-
  • тенис на корт-
  • тенис

Мачът е удобен за гледане от родните фенове, тъй като ще започне не преди 6:00 часа наше време

Ето кога ще е сблъсъкът между Гришо и Надал - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясно кога ще е големият сблъсък между Рафаел Надал и Григор Димитров в Акапулко. Световният №2 и най-добрият български тенисист, и двамата бивши шампиони от Abierto Mexicano Telcel, ще се изправят в битка за място на финала в събота сутринта.

Мачът е удобен за гледане от родните фенове, тъй като ще започне не преди 6:00 часа наше време. Той черешката на тортата в програмата на централния корт, където преди това ще играят Хедър Уотсън – Ван Сию, Тейлър Фриц – Джон Иснър и Рената Сарасуа – Лейла Фернандес.

Той вдигна шампионския трофей в Акапулко при дебюта си в турнира през 2014 година. Рафаел Надал пък спечели титлата през 2005 и 2013 година.

Испанецът води с 12-1 победи в преките двубои с българина, като последният им мач беше в осминафиналите на “Мастърс”-а в Монте Карло миналата година, където Рафа спечели с 6:4, 6:1. Единственият успех на Димитров е от Пекин е през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шегуваш Съ!

    6 7 Отговор
    Кое му е удобно брачед?, Ооо да бе снощи пихме Мастикааааа! Наздраве, след обяд ще гледам репортажа

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.