Last news in Fakti

2 Март, 2020 17:15 2 893 4

Халф на Левски със силни думи след операция

  • симеон славчев-
  • футбол-
  • левски

Всеки един привърженик е нужен на ПФК Левски!

Халф на Левски със силни думи след операция - 1

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев се показа от болничното легло, призовавайки феновете да продължават да помагат на любимия клуб. Националът претърпя успешна операция днес в "Пирогов" на счупения си пръст на крака.

"Настанаха времена, в които синята общественост се мобилизира и показва какво значи Левски и какво е да обичаш въпреки всичко! Всеки един привърженик е нужен на ПФК Левски! Всяко едно синьо сърце да подкрепя отбора! Всеки един футболист на отбора да е готов да даде своя максимум и да остави душата си на терена. За съжаление, няма да мога да бъда от последните изброени. Операцията завърши успешно и се надявам възможно в най-скоро време да се върна на терена. Ще се върна още по-силен и жаден за успехи! Само Левски!", написа Славчев в социалната мрежа.

Халф на Левски със силни думи след операция


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех, Левски, Левски!!!

    8 1 Отговор
    Когато играеше Гунди и в отбора нямаше чужденци, Герена на всеки мач се пръскаше по шевовете! Какво стана сега? Черньо до Черньо, незнайни африканци, довлечени от псевдо мениджъри, отбора от години се тресе като стара бричка. Преди години Левски имаше най-добрата ДЮШ. Появи се един Хаздай който въведе заплащанеторез което се осигуряваше пост за детенцето. Така един талант не се появи повече, всичко добри след 18 години се разкарваше и се взимаха чужденци. Видяхте вчера колко празен беше стадиона, колко горещо се поддържаше отбора от феновете. Боледува Левски отдавна и засега изход от кризата не се вижда.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Чорбата

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ех, Левски, Левски!!!":

    Ами като е толкова болен "Левски" , да умира и край на мъките .

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.