Last news in Fakti

2 Март, 2020 18:59 18 948 3

Страшен скандал разтресе САЩ: Полицаи показвали снимки на Коби Брайънт от катастрофата в замяна на секс

  • коби брайънт-
  • баскетбол-
  • катастрофа-
  • полицаи

Първоначално полицията в Лос Анджелис опита да прикрие случая, но по-късно заплаши с наказание всеки, който притежава фотоси на овъглените тела

Страшен скандал разтресе САЩ: Полицаи показвали снимки на Коби Брайънт от катастрофата в замяна на секс - 1
Снимка: NTSB

Страшен скандал разтресе САЩ дни след поклонението на баскетболната легенда Коби Брайънт (24.02.), починал на 26 януари в катастрофа с хеликоптер, при която загинаха дъщеря му Джиана и още няколко души.

Оказа се, че местни полицаи, пристигнали на мястото на инцидента, са направили и снимки за лично ползване, отделно от тези за полицейския архив.

По-лошото обаче е, че са ги показвали на други хора, опитвайки се да спечелят от това, като полицай, който предложил да покаже фотосите на момиче в местен бар, в замяна на това да спи с него, за което е алармирал барманът в заведението.

Първоначално полицията в Лос Анджелис опита да прикрие случая, но по-късно заплаши с наказание всеки, който притежава фотоси на овъглените тела.

Адвокатът на вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса обяви, че е в течение на вътрешното разследване на полицията и ще поиска най-строги санкции за провинилите се, обвинявайки ги в накърняване на достойнството на жертвите и техните близки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кире

    27 4 Отговор
    Тц тц,нищо свято няма за тия хамериканци,за пари и облаги са готови на всичко,нищо чудно че полицията там е толкова сурова и държи изкъсо,ако пипаше като нашата щеше да настане пълна анархия,а замислете се тогава коя държава е по-цивилизована,по-свободна и къде реално хората имат повече права,ония там,дето вилата им е на врата за да седят мирно и да се държат като хора,или ние тука,където сме оставени буквално на произвола и пак е що годе спокойно.

    Коментиран от #3

  • 2 Истината

    1 12 Отговор
    Сигурен съм, че тази новина е истинска. Между другото в тази медия, се въдят най-големите русофили (боклуци).
  • 3 БУК

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кире":

    St.Dolar!!!