Last news in Fakti

3 Март, 2020 14:15 1 302 5

Ред Бул: Ще се борим с Мерцедес в Австралия, по-добре подготвени сме отпреди

  • ред бул-
  • f1-
  • 2020-
  • нов сезон-
  • мерцедес

''Започваме сезона с много позитивно чувство. С една стъпка по-близо сме до целта ни да направим Макс Верстапен най-младия шампион във Формула 1'', заяви Хелмут Марко

Ред Бул: Ще се борим с Мерцедес в Австралия, по-добре подготвени сме отпреди - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съветникът на Ред Бул Хелмут Марко смята, че неговият тим ще може да се бори с Мерцедес за победата в първия кръг от новия сезон в Австралия. Надпреварата в Мелбърн е след по-малко от 2 седмици и според организаторите ще се състои по план, въпреки коронавируса COVID-19, предава Clubs1.bg.

В предсезонните тестове на Каталуня в Ред Бул изглеждаха най-близо до скоростта на Мерцедес. Според Марко разликата е около 0.2 сек. в полза на ''Сребърните стрели'', като тя идвала основно от иновативната кормилна уредба със система DAS.

Анализ на немския Auto Motor und Sport показва близки данни. Според него изоставането на Ред Бул е 0.3 сек на обиколка. В подреждането на изданието следва Ферари с пасив от 0.6 сек спрямо Мерцедес. Четвърти е Рейсинг Пойнт с изоставане от 0.8 сек. Следват Макларън и Рено на над 1 секунда.

''Колата ни прави това, което очаквахме, и на което се надявахме'', заяви Марко. – ''Започваме сезона с много позитивно чувство. С една стъпка по-близо сме до целта ни да направим Макс Верстапен най-младия шампион във Формула 1'', добави съветникът на Ред Бул.

''Със сигурност сме по-добре подготвени спрямо предишните години. Мисля, че можем да се борим с Мерцедес за победата в Австралия. Смятам, че имаме и нужната надеждност. На дино тестовете направихме 5000 км изпитания. Но най-важното нещо е, че в Хонда направиха голяма стъпка по отношение на мощността'', каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карт

    4 7 Отговор
    От кога чакам HONDAДА ПОБЕДИ мерцедес

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Дано, ще и интересно, правилата от миналия сезон са същите, така, че надявам се да е интересен сезон.
  • 4 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Карт":

    Цял живот ще чакаш баце!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.