Last news in Fakti

3 Март, 2020 14:51 1 060 0

Президентът на УЕФА: Не планираме да отлагаме мачове заради коронавируса, но...

  • коронавирус-
  • мачове-
  • уефа-
  • александър чеферин

''Ще се водим от решенията, които ще бъдат взети в отделните държави'', сподели Чеферин

Президентът на УЕФА: Не планираме да отлагаме мачове заради коронавируса, но... - 1
Източник: БГНЕС, на снимката: Александър Чеферин при посещението му в България

''Към момента не се планира отлагане на мачове от турнирите Шампионска лига и Лига Европа'', това обяви президентът на УЕФА Александър Чеферин.

Той заяви, че УЕФА ще се съобрази с решенията на съответните държави относно коронавируса.

"Следим внимателно развитието на епидемията. В момента няма анулиране на нито един мач, но ние ще се водим от решенията, които ще бъдат взети в отделните държави", каза още Чеферин, като коментарът му е по повод слуховете за отлагане на двубоя между Ювентус и Лион от Шампионската лига.

Двубоят между ''бианконерите'' и ''хлапетата'' трябва да се проведе на ''Алианц Арена'' на 17 март, но епидемията от коронавирус в Италия изложи спортните събития на риск да бъдат отложени за по-късна дата.

В Италия пренасрочиха голямото дерби между Юве и Интер за понеделник (9 март), докато торинци се готвят да посрещнат утре Милан за Купата на Италия при само частично отворен стадион.

Мачът между Ювентус и Лион може да се проведе пред празен такъв, а босът на Лион Жан-Мишел Олас дори предложи срещата да се играе на "неутрален терен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА