5 Март, 2020 09:11 1 959 2

26-годишна баскетболистка едва не загуби окото си след мач

  • баскетбол-
  • инцидент-
  • петра бакайсова-
  • славия (прага)

Страхувах се, че може да остана без лявото си око

26-годишна баскетболистка едва не загуби окото си след мач - 1

26-годишната Петра Бакайсова призна, че е била ужасена, когато е погледнала в огледалото миналия четвъртък. Поводът за това е, че лявото око на блондинката е било почти затворено и силно посиняло.

Бакайсова пострадала по време на баскетболен мач от чешкото женско първенство. Тя е капитан на Славия (Прага) и се е притеснявала, че може да загуби зрението на пострадалото око.

„Прогледнах с лявото око едва в събота. Бях много притеснена. Страхувах се, че може да остана без лявото си око“, призна блондинката.

26-годишна баскетболистка едва не загуби окото си след мач

„По време на мача в Храдец Кралове скочих за топката. Заедно с мен това стори и една баскетболистка на домакините. Мисля, че ме удари през ръцете и трябваше да се отсъди фаул. Паднах на земята и си ударих главата в пода. Тъкмо да се изправя и другата баскетболистка падна върху мен с цялата си тежест, а междувременно ме удари с коляно в гърба. Тогава за втори път си ударих главата“, обясни Бакайсова.

„Веднага почувствах, че има проблем под веждата ми. Започна кървене. Поиграх още малко по време на мача, но беше невъзможно да довърша заради силното главоболие. Когато се прибрах в Прага, видях че е напълно затворено и посиняло. Когато лекарите закърпиха раната, окото ми стана като топка за голф. Първите 24 часа бяха много страшни, тъй като и докторите не знаеха дали лявото ми око ще се отвори и ще мога да прогледна с него“, завърши баскетболистката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 офталмолог

    4 2 Отговор
    Хвърлила е око на някого.
  • 2 Ивайло

    6 4 Отговор
    Заприличала е на пернишка булка, хахаха!!! ;)))