Last news in Fakti

5 Март, 2020 14:34 777 0

Ракета № 1 на Япония се отказа от „Купа Дейвис“

  • кей нишикори-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • купа дейвис

Всички в „страната на изгряващото слънце“ разчитаха много на Нишикори и се очакваше с негова помощ японците лесно да спечелят срещата

Ракета № 1 на Япония се отказа от „Купа Дейвис“ - 1
Снимка: БГНЕС

Японският тенисист Кей Нишикори обяви, че няма да вземе участие в предстоящите мачове на Япония от „Купа Дейвис“. Японците приемат Еквадор в края на седмицата в опит да си осигурят участие на финалите в Мадрид.

Всички в „страната на изгряващото слънце“ разчитаха много на Нишикори и се очакваше с негова помощ японците лесно да спечелят срещата. Днес обаче бившият № 4 сподели, че все още не е 100 % готов да се завърне на корта.

Ракета № 1 на Япония не е играл официален мач от US Open 2019, където достигна до третия кръг. Очакваше се, че Нишикори ще бъде на линия за първите два големи турнира от Мастърс сериите в Индиан Уелс и Маями, но по всичко изглежда, че това няма да се случи.

„Все още не съм готов да се завърна на корта, искам да го направя, когато съм наистина на 100 % и в максимално добра форма. Чувствам, че ми трябва още време, но се надявам, че ще бъда готов за сезона на клей“, сподели японецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА